Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Call of Duty 4: Modern Warfare

Xbox 360
Call of Duty 4: Modern Warfare
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    9 november 2007
  • Utvecklare
    Activision, Infinity Ward
  • Antal ägare
    226
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 8.9

Speltest av antonfusk

Inskickad av antonfusk den 07/07 -09 11:08

Handling / story / vad man gör i spelet
I Call of Duty-spelen och så även det här så är du en vanlig soldat med en låg rank och du ska stoppa ett världskrig. USA:s marinsoldater löser konflikter i mellanöstern och du är en utav de och du krigar i stadsmiljö under hela den här tiden. Men du krigar även under en annans persons vinkel. Du är en soldat i brittiska S.A.S och gör smyguppdrag i Ryssland.

När du kör multiplayer är det teamdeathmatch och massa andra game modes som te.x. Search and destory där man inte respawnar efter att ha dött och man ska döda det andra laget innan de dödar ditt lag. och ena laget ska försöka planta en bomb på en sak och så ska det andra laget försöka desarmera bomben innan tiden tagit slut. det finns massor utav game modes som gör multiplayer hur kul som helst och så är det ett rankningssystem som låter dig låsa upp nya vapen och liknande saker.

Vad jag tycker om spelet
Infinity ward gör det igen! Efter ett fantastiskt Call of Duty 2 som var fantatiskt för sin tid kommer Call of Duty 4 och är bättre på alla punkter. Infinity ward är verkligen vad deras företagsnamn uppger sig för. De är gränslösa, gränslöst bra.

Om du saknar den där känslan efter att ha sett en film eller spelat ett spel, du vet när storyn och allting verkligen griper tag i dig och du är fast och du tänker hela tiden på filmen elelr spelet. Call of Duty 4 är som den filmen eller spelet, fast så mycket bättre. Inget har någonsin varit så här stort för mig. och jag måste dela med mig av vad jag tycker. ni måste verkligen köpa det här spelet.


Storyn och känslan på singelplayern är underbar och karaktärerna är älskvärda.

Call of Duty tog världen med storm och det är fantatiskt hur alla infinity wards spel kan göra det. För det gör även det här spelet.

Betyg till spelet
Rent tekniskt är grafiken i Call of Duty 4 ganska så dålig, men känslan finns där och det höjer betyget något.

Spelkänsla, som är det viktigaste i ett spel enligt mig är här på topp, nästan. Spelet griper tag i dig och i några dagar är du som nästan intill drogad.

Jag vet inte hur vapnen låter i verkligheten och jag bryr mig inte heller. Det som är viktigast är att de låter bra och det gör de i detta spelet och allt annat också, finns ljud för allt i stort sett.

Rankningssystemet gör så att det här spelet håller otroligt länge. Det är tyvärr för mig inte lika hållbart som Call of Duty 2 som jag har kört sanslöst mycket.

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9