Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Battlefield 2: Modern Combat

Xbox 360
Battlefield 2: Modern Combat
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    13 april 2006
  • Utvecklare
    Digital Illusions
  • Antal ägare
    66
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.7 8.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 12/05 -06 20:09

Handling / story / vad man gör i spelet
I spelet Battlefield 2 - Modern Combat tar man plats mitt i stridens hetta. I detta spel spelar man inte som en person/gubbe, utan som ett helt lag med hjälp av det helt nya "Hot Swapping"-systemet. Det gör helt enkelt så att du, när du vill, kan byta till någon annan utav ditt lags spelare (ej online/Live).
Det finns 4 lag i Bf2MC: USA, MEC, EU samt Kina. Alla lag har samma typ av "Gubbar"; Assault Kit, Sniper, Spec. Ops, Engineer och Support.

På Live ändras spelupplevelsen dramatiskt till det bättre. Att spela med andra spelare världen över har aldrig vart så kul som nu. Man kan öka sin rank med hjälp av Medaljer, PPH (Points Per Hour) och total Score. Matchmaking systemet gör också så att man aldrig spelar mot spelare som är bättre än en själv.

Vad jag tycker om spelet
Bra, helt enkelt.
Enligt mig är det det bästa spelet hittils till Xbox 360. Kanske inte Singelplayer'n, men Multiplayer'n blir svårslagen även i framtiden. Jag tror att Battlefield 2 - Modern Combat's största hot kommer att vara "Halo 3", som i stort sett alla Xbox 360 ägare ser fram emot. Köp spelet om du är ett fan till Taktiska Shooters Online.

Betyg till spelet
Grafik: Inte den bästa precis. Bra allmänt, men Massiva Taktiska Shooter's är inte så kända för sin grafik. Bra, men kunde ha varit bättre för xbox 360, enligt mig.

Spelkänsla: Kontrollen kan kännas konstig för den som inte vant sig, men när man gjort det, då är spelkänsla ultimat. Man har inte så överdrivet mycket liv som man har i vissa andra spel.

Ljud: Otroligt bra! Finns inte mycket mer att säga, helt enkelt underbart.

Hållbarhet: På Live kan man spela i all evighet känns det som. Det kommer troligtvis också komma Nerladdningsbart Material i framtiden

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 7