Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inArmy of Two: The 40th Day

Xbox 360
Army of Two: The 40th Day
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  8 januari 2010
 • Utvecklare
  EA Montreal
 • Antal ägare
  12
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 7.8

Speltest av CommanderQEB

Inskickad av CommanderQEB den 24/05 -10 18:43

Handling / story / vad man gör i spelet
I början av spelet befinner sig Tyson Rios och Elliot Salem, två före detta Legosoldater, i Shanghai. Plötsligt börjar byggnader falla och staden invaderas av tungt beväpnade gäng. Rios och Salem försöker helt enkelt överleva och ta sig därifrån helskinnade när deras vän Alice Murray blir tillfångatagen och de får andra saker att tänka på.

Genom hela spelet får man uppdrag av olika personer, om man utför dem får man pengar, som man sedan kan köpa nya vapen och delar för. Ett annat sätt att få pengar är att rädda civilpersoner som blivit tagna som gisslan, eller plocka upp pengar från de döda.

Vapenmodifikation är en mycket stor del av hela spelet, det finns otaliga kombinationsmöjligheter då man kan blanda delar från olika vapen. Ändringarna gäller inte bara för utseendet utan även för prestandan, det finns fyra olika mätare som stiger eller sjunker när man gör ändringar på vapnet; Aggro, Handling, Precision och Damage.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är bra, dock inte överdrivet bra. Hela spelet går egentligen ut på att springa runt och vara cool, se saker sprängas och modifiera vapen. Det blir otroligt mycket roligare att spela det tillsammand med någon man känner, Split-screen eller över Xbox Live. Om man skall jämföra är ändå det här ett av de få first-person shooter spel jag tycker om, och det är väl värt en kväll för att varva det.

Ett stort plus är att de Achievments som finns är av mycket varierande svårighetsgrad och slag, allt ifrån att klara spelet på en viss svårighetsgrad till att slå ner folk eller läka sin partner till att döda 6666 fiender för "The Beast".

Betyg till spelet
Grafiken är "halvbra", explosioner och rasande byggnader känns väldigt rostigt gjort, men i eldstrider är det mesta helt okej. Hela spelet har stort fokus på vapnen och således även grafiken.

Spelkänslan är det som EA verkligen lyckats med, tillsammans med alla vapenmöjligheter är den i "världsklass". Det känns verkligen grymt att springa runt i Shanghai och vara ofattbart underlägsna i antal och ibland styrka, när man kämpar sig igenom de svåraste delarna med sina personliga vapen.

Ljudet är "bra" för det mesta, men i vissa situationer låter allting bara fel. Det finns en hel del roliga kommentarer man kan få höra när Rios och Salem hamnar i olika situationer.

Hållbarheten är "jättebra" då man kan spela på olika svårighetsgrader, med olika utseenden och olika vapen. Det finns även en hel drös av mer eller mindre gömda föremål att hitta, såsom vapendelar, kattstatyer.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 7 Grafik: 6 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10