Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Aliens vs Predator

Xbox 360
Aliens vs Predator
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    19 februari 2010
  • Utvecklare
    Rebellion
  • Antal ägare
    11
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.9 9.5

Speltest av herohero

Inskickad av herohero den 17/08 -10 10:22

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om två olika raser, den ena rasen är Aliens som dödar allt som kommer i deras väg. Den andra rasen är Predator (Rovdjuret), det är en ras som jagar Aliens som en sport. Men nu har människorna hamnat mellan dessa två raserna och deras "krig". Det finns tre olika uppdrag man kan köra: Marine, Predator och Alien. Marine är svaga men har olika vapen som de använder mot sina fiender. Predatorn är väldigt stark och har väldigt bra vapen. Alien har inga vapen men de är väldigt snabba och kan klättra runt nästan överallt. Spelet är väldigt blodigt så små barn borde inte spela detta.

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar Alien och Predator filmerna och gillar även detta spel. När man kör som Marine så är det nästan som alla andra spel där man går runt och skjuter Aliens, men här kan man även spela som en Alien själv och det är väldigt roligt. Det som jag tycker är ännu bättre är att man kan köra som en Predator också och de är väldigt starka. Det är häftigt när man är Predator så har man samma vapen som de har i filmerna och som Alien så kan man klättra på väggar och tak m.m.

Betyg till spelet
Jag tycker grafiken är väldigt bra, det är bara karaktärerna som inte ser så verkliga ut men Aliens är inte verkliga så det är inget minus.

Spelkänslan tycker jag inte kan bli bättre, man känner sig verkligen styrkan som Predator och man känner sig verkligen rädd och övergiven som marine.

Ljudet är bra när alla skriker låter det verkligt, det gör även alla vapen.

Hållbarheten är också bra, när man börjat spela så vill man inte sluta, det dåliga är att uppdragen är rätt korta.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10