Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inUnreal Championship

Xbox
Unreal Championship
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 november 2002
 • Utvecklare
  Digital Extremes
 • Antal ägare
  75
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.8

Speltest av Demonhunter

Inskickad av Demonhunter den 05/07 -04 12:36

Unreal Championchip är ett spel som man ska bjuda in alla sina spelkompisar och spela multiplayer på, ensam duger det inte till mycket.

Story:

Det handlar om att man är med i en turnering på liv och död och det enda sättet att ta sig ut från tävlingen är att vinna, du kan välja mellan massor av gubbar och så kan du göra ditt eget lag på singleplayer sektionen. Okej! Tänker du , nu har jag skapat ett lag och på ett sätt har du rätt, för man kan inte spela ensam länge utan att vilja slänga kontrollen i vägen av tråkighet, du måste ha kompisar annars behöver du inte ens tänka på att köpa det, men om du har spelsugna kompisar är det här det rätta valet.

Grafik:

Jag blev väldigt imponerad av grafiken på Unreal, man såg alla detaljer på vapnen och om man kom tillräckligt nära(man brukar inte komma så nära motståndaren utan att bli dödad) motståndaren kunde man faktiskt se ansiktsdragen och inte bara stela ansikten som kollar åt ett och samma håll hela tiden.

Spelkänsla:

Allt jag kan säga, du kommer få svårt att motstå att fastna i Unreal när du spelar det, det känns verkligen som om du är inne i spelet och springer i de nästan sönderfallna korridorerna och hör alla de som håller på att bli dödade skrika(ashäftigt).

Ljud:

Ljudet är superbra och man kan inte motstå kommentarerna av spelarna när de skriken order åt sitt lag eller när de hånar dig, det är jättebra men ibland vill man ha en liten paus från skriken och musiken i spelet.

Hållbarhet:

Här kan det variera, jag gav hållbarhet en 7a(som ni ser) för att jag har jättemånga kompisar som gillar det, men om du inte har kompisar så GLÖM det, men om du har det  och köper spelet kommer du att bli ägare till världens bästa multiplayerspel.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10