Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











True Crime: Streets of LA

Xbox
True Crime: Streets of LA
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    122
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 8.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 08/08 -05 06:01

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är en kille som heter Nick Kang. Man jobbar för en agentorganisation som heter E.O.D. Man ska alltså spela som en agent som t.ex. far runt i stan och löser gatubrott och sånt. Men man ska också lösa en massa uppdrag. Det finns mer än 100 uppdrag att lösa. Sen så har man ju svart bälte i Marterial Arts så bråkar en brottsling så får man hoppas att han har mycket plåster hemma!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är ett jättebra spel! Men det finns vissa uppdrag som är lite konstiga. T.ex. Spelet verkar som om det är verkligt på det sättet att det är inget övernaturligt i det. Men det är det! I episoden "HOUSE OF WU" är det till exempel Zombies, Demoner, Drakar, MM.. Det är det kassa med spelet. Att det inte skildrar vardagslivet för en agent, utan har Zombies och sånt. Men annars så är det jättebra!

Betyg till spelet
En 9:a i Grafik för att det är strålande grafik. Spelet hade fått en 10:a om karaktärerna rörde på munnen när dom pratar.
En 10:a i Spelkänsla för att man t.ex. kan göra så realistiska rörelser t.ex. kan man kasta sig på en flyende skurk eller lägga krokben och sånt.
En 9:a i Ljud för att det är jättebra musik i spelet och rösterna låter jättebra. Spelet hade fått en 10:a om det inte hade varit så grovt språk.
En 9:a i Hållbarhet eftersom att det finns så mycket att göra. Mer än 100 uppdrag tar ett tag. Spelet fick inte en 10:a för att vissa uppdrag fastnar man i jättelänge och sen så tröttnar man till slut men man klarar det inte alltid första gången, så man måste träna.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10