Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Top Spin

Xbox
Top Spin
  • Genre
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    178
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 9.2

Speltest av dreamteam

Inskickad av dreamteam den 16/05 -05 22:43

Handling / story / vad man gör i spelet
Top Spin är ett spel där man ständigt söker framgång genom att vinna olika turneringer som tex en Grand Slam. Du får då pengar som du kan göra av med när du ska träna din personlighet, det finns fyra (Volley, Bakhand, Forehand och Serve) saker som du kan bättra på och fem olika tränings nivåer på varje (dvs 20), men du får bara andvända 14 av dom så det gäller att vara svart i sitt val.
Man blir även sponsrad och för sponsorpengar av stora märken som Adidas, Oakley m.m. Sponsorerna kommer att ge dig både pengar, kläder och lite nya möjligheter längre fram i spelet.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelat är jätte bra. Framförallt för att man har så många möjligheter som tex att bli sponsrad och man för vara med i olicka turneringar som Wimbledon och en o annan Grand Slam. Det jag gillar mäst är att man kan klätra i rankingen och få spela mot riktiga stjärnor som Roger Federer och dom blir bättre ju högre rank dom har. En annan fines som jag tycker är bra är att man kan bygga på sitt självförtroende under matchen, båda spelarna har en lite stapel som höjs om man vinner bollen men sänks om man förlorar den, när mätaren blir högre är det lättare att göra svåra bollar eftersom självförtroendet är så högt. En annan sak som jag brukar andvända mig av efter varje boll är att visa kaxighet, det gör man genom att andvända svart och vit knap, detta har ingen efekt på spelandet i sej men det är kul att se vad han gör.

Betyg till spelet
Grafiken är helt klart i värdsklass man ser varenda detalj på gubbarna allt från blodådrerna och musklerna ser ut till ansiktet där man kan bestämma presis hur man vill ha det, min egna gubbe blev faktiskt rätt lik mig själv.
Spelkänslan är också i värdsklass då man bästämmer precis hur man vill att den ska göra. Hur han/hon ska slå bollen och var han/hon ska slå den.
Ljudet är inte lika bra som resten av spelet men det är inget större fel på det. Det jag inte gillar är hur publiken efter varje boll ska klappa händerna volket man trötnar på ganska snart annars inget större fel på ljudet.
Hållbarheten är i absolut värdsklass, jag själv har spelat det oavbrutet sen jag fick låna det av grannen och på en dag så är jag länge än honom och jag vill bara spela mer mer mer o mer därav en väldigt stark tia.

Totalbetyg: 9 Ljud: 7 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9