Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tony Hawk's Underground

Xbox
Tony Hawk's Underground
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    27 oktober 2003
  • Utvecklare
    Activision, Neversoft Ent.
  • Antal ägare
    192
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 8.1

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 26/08 -05 15:16

Handling / story / vad man gör i spelet
Det man gör i detta spel är ganska enkelt egentligen, du är en medelklass unge som vill bli proffs. Du börjar i New Jersey där du ska försöka bli sponsrad an Stacy Peralta, när du fått det, (då har du redan hamnat i Manhattan) så bär det raka vägen till Tampa Bay där du ska vara med i en skateboardtävling, när du väl har vunnit den så går du bara uppåt i kändisvärlden, där du får träffa bland annat Tony Hawk och hans kompisar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spel är hur kul som helst, dock lite kort, om man inte spelar på SICK men då räcker det rätt så länge. Jag gillar att man kan skapa sin egen figur, på så sett är det som att du själv blir proffset senare i spelet. Man kan också skapa sina egna tricks och på så sett blir din figur din helt egen, men ticks och allt.

Betyg till spelet
Jag tycker att grafiken är helt okej, dock en aning blockig, och i till exempel Manhattan finns det inte tillräckligt med människor och bilar.
Ljudet är också bra mest tack vare att det finns många olika band och musiksorter, bland annat Hiphop och Hårdrock och att man kan välja bort den musik man inte gillar.
OBS Hållbarhetens betyg gäller svårigheten SICK.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8