Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tony Hawk's Pro Skater 4

Xbox
Tony Hawk's Pro Skater 4
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    23 oktober 2002
  • Utvecklare
    Activision, Neversoft Ent.
  • Antal ägare
    121
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 9.2

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 27/01 -06 10:54

Handling / story / vad man gör i spelet
I Tony Hawk's Pro Skater 4 så kan man välja mellan många olika skatare, som t.ex Tony Hawk, Bob Burnquist, Elissa Steamer, Chad Muska, m.fl. Men man kan också göra sin egen skatare, som är mycket roligare, för då får man bestämma utseende, kläder och acessoarer. I detta spel åker man runt på sin skateboard och utför olika uppdrag, som t.ex att få över 55 000 poäng, utföra 3 comboc över 40 000 och samla S-K-A-T-E-bokstäver. Man kan också bygga sin egen skatepark, som är ganska kul. Totalt finns det 9 banor, med 190 uppdrag.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det var ett kul spel med snygg grafik, många bra uppdrag och snygga banor. Vissa uppdrag var överdrivet svåra, som t.ex att man ska få 500 000 i en combo. (Som högst tror jag att jag fått 81 000 i en combo.) Det roligaste i spelet är att köpa två stycken hemliga gubbar som är Jango Fett från Star Wars och Iron Maiden's maskot Eddie, som kan grinda och "headbanga" samtidigt.

Betyg till spelet
Grafiken är snygg, banorna är snygga, hela spelet är snyggt gjort överhuvudtaget! Därför får grafiken en 9:a. Spelkänslan är jättebra! Det gör nästan ont när man själv ramlar och skrapar i armbågarna i marken. Ljudet är jättebra! I bakgrunden hör man bland annat AC/DC och Iron Maiden. Man kan också lägga in sitt eget soundtrack som man har laddat ner på sin Xbox. Det här spelet håller väldigt länge, p.g.a alla banor och uppdrag. Det var ett spel som jag kan rekommendera, absolut!


//Mvh Light

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8