Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











TimeSplitters: Future Perfect

Xbox
TimeSplitters: Future Perfect
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    24 mars 2005
  • Utvecklare
    Free Radical Design
  • Antal ägare
    60
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 9.6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 20/11 -08 19:51

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel utspelar sig år 2200, människan är i krig mot en ras som heter Splitter som är inställda på att utrota människan.

Man spelar som Sgt. Cortez han är en cool och rolig superhjälte. Som hade ett uppdrag, att hitta TimeCrystals för att kunna resa tillbaka i tiden för att hitta källan till det här kriget och stoppa det. I början kommer han till 1924 till ett slott som ska bombas av den Engelska Flottan då blir han kompis med kaptenen Ash som ska in och hämta sin tjej.

Sedan kommer man till 1969 och blir kompis med en hemlig Hippie agent som heter Harry Tipper som ska rädda sin tjej som blev kidnappad av Khallos. Sen kommer man till nutiden vid ett hemsökt hus och man blir kompis med en tonåring som ska bevisa för sina kompisar att det finns Zombies.

Sen fortsätter det......

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spelet är HELT FANTASTISKT jag slår vad om att alla som spelar det kommer att gilla det.

Man kan spela ensam på uppdrag eller om man vill spela utmaningar och vinna Gubbar / Fusk / Vapen, eller så kan man träna sina skills i vanlig Arcade mode mot datastyrda gubbar + så kan man spela online mot spelare över hela världen! Sedan så kan man spela 2 stycken coop på uppdrag som jag tycker är super kul, eller köra Arcade mode.

Man kan också spela 3-4 spelare på Arcade det är typ det roligaste man kan göra (om man inte har Xbox Live). Men det roligaste av allt i detta spel är att bygga egna banor! Den enda nackdelen är att man inte kan hoppa, och det suger! Detta är det bästa Xbox spel som någonsin släppts! Jag rekommenderar det stort! Om du har ett Xbox (Ps2, GameCube), köp det! Du kommer inte att ångra dig!!

Betyg till spelet
Jag tycker att detta spelet är värt att köpa för det har otroligt bra Hållbarhet (10/10) man kan spela det år in år ut även om du tröttnar på det och lägger undan det kommer du börja spela det efter en stund igen.

Grafiken är jättebra för sin tid (9/10) och det är riktigt kul att kolla på filmerna (det lovar jag) jag garvade mig nästan till döds första gångerna jag såg dem!

Det bästa av allt är nog Ljudet, gubbarna har superbra röstskådespeleri! Allt låter verkligt och ibland säger de riktigt kul saker (10/10).

Spelkänslan är också fantastisk (10/10).

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10