Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Warriors

Xbox
The Warriors
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    Oktober 2005
  • Utvecklare
    Rockstar Games
  • Antal ägare
    29
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.2

Speltest av Splintey13

Inskickad av Splintey13 den 24/06 -07 00:42

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om ett gäng som kallar sig "The Warriors". The Warriors har 9 medlemmar och man får själv styra alla genom spelets gång. Det handlar egentligen mest om att man ska bli störst.

Man spelar sin karaktär i tredjepersonsperspektiv (3rd person). Man har ett gänghus där man är och bl a, tränar och spelar nästa uppdrag. Man kan också gå ut för att utforska sitt eget område. I spelet finns det knark, eller "flash" som det kallas, och det får man liv av. Du kan också ge orders till dina gängmedlemmar som tex "Cover my back" eller "Wreck 'em all!". Banorna är ganska stora och det finns många saker att göra. Först och främst har du Main Objectives som du ska göra, och sedan finns det Side Objectives. Du kan också råna folk eller sno bilradior ur bilar. Då trycker man inte bara på en knapp utan man när man snor bilradios så ska man snurra vänster-spaken så snabbt man kan, då ser man skruvar som faller lös. Och när man rånar så ska man hitta vibrationen när man snurrar med vänster-spaken, och detta liknar mycket när man ska lock-picka dörrar i Splinter Cell.

För att få pengar ska du antingen råna folk, ta bilradios eller så kan du slå eller låsa upp dörrarna i butiker. Där inne så kan du ta allt från halsband till vanliga smycken.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är ett bra spel, och just nu kostar det 69 kr på webhallen.com så det är definitivt värt det. i början ville jag dock inte spela så mycket eftersom jag är mest van vid den nutida gangsterstilen, och detta är baserat på en film från 80-talet så jag hade lite ångest i början eftersom jag inte gillar 80-talet så värst mycket. Men sedan så släppte det och jag körde genom resten av spelet på en dag. Rösterna på karaktärerna är otroligt välgjorda, fast grafiken kunde varit bättre. Atmosfären har dock en vädligt skön känsla. Så om du har tråkigt någon dag råder jag dig till att gå och köpa spelet för 70 spänn, eller beställ för en dryg hundralapp. Dock så är spelet mycket brutalt.

Betyg till spelet
Grafik: Som sagt så kunde den varit mycket bättre, men atmosfären har ändå en skön känsla. 6/10

Spelkänsla: Spelet har en otrolig känsla när man tex slår någon, eller rånar osv. Det skakar till lite i kontrollen när man slår någon riktigt hårt. Också är det ett häftigt fighting-system så det är riktigt bra. 8/10

Ljud: Det är jättemånga skådespelare med i spelet som gör rösterna, dels dom från filmen plus andra. Skådespeleriet är riktigt bra. 9/10

Hållbarhet: Man kan köra antingen "Rumble Mode" då man kan göra olika roliga grejer till exempel att köra ens eget gäng mot något annat gäng, också slåss man, eller bara racing med rullstol.

Observera dock att det är ett väldigt brutalt spel.

//Splintey13

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 9 Grafik: 6 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8