Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Simpsons: Hit & Run

Xbox
The Simpsons: Hit & Run
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    31 oktober 2003
  • Utvecklare
    Radical Entertainment
  • Antal ägare
    222
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.6

Speltest av swordsman3

Inskickad av swordsman3 den 10/02 -06 19:56

Handling / story / vad man gör i spelet
Man går om kring i världarna. Samlar pengar leker lite och
det viktigaste är uppdragen. I spelet spelar du först som Homer sen Bart, Liza, Marge, Apu (som står i kwik-e-mark) sen speler du som Bart igen och sist Homer. Först när du är Homer går du omkring i den vanliga världen där simpsons bor. Med Bart Går du omkring där Moe har sin butik. Liza går omkring i den bästa världen tycker jag. Jag vet inte så mycket om den världen. Sen när man är Marge så kör man i Homers värld bara lite annorlunda. Nu är vi på Apu s värld. han har samma värld som Bart fasst det är natt och att det finns en monstertruck på Apus värld.
När du har klarat av Apus värld åker vi till Lizas värld fast vi är Bart. Enda skillnaden på Lizas nivå när man är liza och när man är bart på samma nivå är det största hoppet i springfield när man hoppar i hoppet. När man är Liza på den nivån är det en skylt ivägen till bryggan med Bart är det ringar ivägen. Nu har du kommit till homer lika som hans förra värld med en liten skillnad. Utomjordingar har immbarderat stället så att alla gubbar är vita förutom de viktiga.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är ganska avancerat. Racen tillexempel inte med Homer men med alla andra i simpsons fammiljen förrutom Maggie och Apu. Jag tycker att spelet är strålande.
Bilarna är snygga det finns läskautomater, lyktstolpar, STOP skyltar, robot getingar eller robot bin, Glas som det står "Buzz cola" på, postlådor och lådor med cola i sparka sönder dom då får du pengar.

Betyg till spelet
Jag tycker att spelets grafik är jätte bra för grafiken har 3-D bilarna är inte så bra men familjen är bra gjord. Jag ger den en 8:a. jag tycker nog att spelkänslan är bra för jag spelar spelet nästan hela tiden som jag är hemma. Den får en 7:a. Ljudet är strålande bra för man hör jätte bra vad alla säger.
den får nog en 9:a.
Hållbarheten är av strålande världsklass. Därför får den en 10:a.


---//S3\\---

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 7