Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay

Xbox
The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    13 augusti 2004
  • Utvecklare
    Starbreeze
  • Antal ägare
    57
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9.4

Speltest av albin_hiphop

Inskickad av albin_hiphop den 07/03 -07 12:37

Handling / story / vad man gör i spelet
Riddick är en antihjälte som här lyckats bli fångad som nu är åtalad för ett antal mord förs nu till "Butcher Bay" för att ta sitt straff. Fängelset är kännt för att ingen har lyckats rymma så att det blir en svår kamp för Riddick. Hela spelet går ut på att man som är Riddick ska rymma från fängelset. Man får ha olika vapen som T.ex Knivar av olika slag, automat vapen, shotguns m.m. Men man klarar inte att rymma från fängelset själv utan man måste skaffa hjälp från dom andra fångarna och hjälpa dom med olika uppdrag. Det finns även så kallade smooks som är små ciggaret packet. Dom är svåra att hitta men dom är väldigt bra att ha ifall man vill ha extra bonus matrial man kan even få tag på dom med att hjälpa andra fångar med uppdrag. Man kan slås på olika sätt och med olika tekniker. Man kan slås med bara händer, med knivar, knogjärn och vapnen. Domma teknikerna är väldigt användbara ifall du ska smygga på vakter eller fångar m.m. Du har även en smygg mode som är bra att ha. Du kan T.ex bryta nacken på personen du smyger på.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är en av världens bästa xbox spel man tröttnar inte på det helt enkelt. Spelet är ju baserat på filmerna Chronicles of Riddick, Chronicles of Riddick: Dark Fury som är animerad och Pitch Black. Som ochså är lika coola som detta spelet. ljudet är bra grafiken underbar spelkänslan har aldrig upplevt något bättre hållbarheten håller i många år. Det som mest är coolt är nog att det känns som om man är med i en film. Spelet börjar med ett intro och då står det vilka som har varit med och spelat in rösterna T.ex Vin Diesel så klart och xzibit m.m.

Betyg till spelet
Varför jag bav den en 10 är för att jag nästan aldig sett något liknande och därför tycker jag att man mäste köpa det ifall man gillade filmerna! Det spelet är otroligt och verkligen hoppas att det kommer en uppföljare till detta. Det är lite coolt att man ser sin egna skugga och att när man gör saker som T.ex klättrar på stegar så ser man hela Vin Diesel. Men glöm inte bort köp detta!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10