Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars: Republic Commando

Xbox
Star Wars: Republic Commando
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    28 februari 2005
  • Utvecklare
    LucasArts
  • Antal ägare
    126
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9.4

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 12/04 -06 12:10

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är ledaren för star wars krigets bästa commando trupp som består av 07 ,alias sev, som är krypskytt och har en tuff attityd, 40, alias fixer, spelar rollen som datahackare och killen som följer reglementet till ounkt och a och 62 ,alias schorch, vars primära uppgift är spränga saker i luften och hålla uppe stämnigen i laget med sin roliga , men ibland lite långsökta, skämt. 38 är soldaten man spelar som och har röskskådisen Temura Morison(Han som spelade Jango fett i filmerna) vilket ger intrycket av att dom värkligen är klonade. Det finns tre olika uppdrag att klara varje meed ungefär fem till nio baner på varje.

Vad jag tycker om spelet
Att spela som ledare för en elit grupp är lika spännande som det låter, åtminstånde i star wars miljö. Många vapen och banor finns så för att lära sig hantera alla vapen och hitta alla ställen på dom olika banorna behövs det många speltimmar. Kontrollen over gruppmedlämmarna är riktigt bra och rösterna är otroliga.

Betyg till spelet
Grafik:7 inte den bästa men fungerar åtminstånde.
Spelkänsla:8 Soldaterna i truppen agerar värkligen som dom nog hade gort i värkligheten: Dom käbblar med varandra, räknar hur många de har dödat och skriker efter hjälp.
Ljud:9 Fantasktikt röstskådisarna är dom bästa jag någosin hört och gevärskotten låter som om man satt jämte.
Hållbarhet:7 spelets svaga punkt. Extramatrial finns men det är inte mycket och det drar ner betyget ofantligt mycket efter som att multiplayer läget knappt fungerar. det är dessutom alldeles för enkelt att varva.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8