Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords

Xbox
Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    6 december 2004
  • Utvecklare
    LucasArts, Obsidian
  • Antal ägare
    230
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9.1

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 27/12 -05 00:08

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här spelet handlar om att ditt skepp Ebon Hawk har attackerats av Rebublic skeppet The Harbinger och driver ute i rymden. Från början är du en robot(T3-M4)som ska göra några små uppdrag(som att ge din huvudkaraktär en medpac,köra stridsträning,hämta Parts och minor utanför Ebon Hawk och mer)sen ska du docka i asteroiden Peragus 2. Då kommer din huvudkaraktär till en hälsostation i asteroiden och du vaknar. Det enda du minns är att du var ombord på The Harbinger. Du vet inte var du är och hur du kom hit. Nu måste du ta dig till Ebon Hawk ochflyga härifrån(skeppet har reparerats och är redo att flyga)men på kuppen måste du besöka The Harbinger som är helt dött men Sith Assasins finns i den. Och ännu värre är att du känner någon mäktig livsform närma dig...

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är värt att bli prisbelönt och altt i spelet är perfekt(ljud,planeterna,handlingen,karaktärerna,händelserna med mera)och Jag tycker att det här är det bästa rollspelet som finns just nu. Men det jag inte gillar att i sista delen av spelet är det bara hemska och läskiga platser. Hur som helst diggar jag det här spelet.

Betyg till spelet
Grafiken är perfekt och det är spelkänsla och ljud också men jag vet inte hur länge spelet är hållbart. Det här är ett mästerverk värt att finnas köpbart i spelhandeln. Och jag hoppas den alltid kommer att finnas. Jag gillar också att man kan vara ond eller god och att det finns nya häftiga ljussabelkristaller att göra sin ljussabel färgglad med.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10