Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords

Xbox
Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    6 december 2004
  • Utvecklare
    LucasArts, Obsidian
  • Antal ägare
    230
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9.1

Speltest av erik805

Inskickad av erik805 den 13/12 -05 22:38

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel handlar om en ex-jedi som du själv styr. Du kommer bestämmer också över galaxens öde. Du vaknar i en tank på en öde gruvkoloni som kallas Peragus. Alla har dödats av de gruvrobotar som arbetar där. Efter en stund kommer du till "likrummet" där en gammal kvinna ligger livlös. Men hon vaknar upp och hjälper dig sedan att sticka därifrån med ett skepp i hangaren. På kolonin träffar du också en man som heter Atton Rand som följer med dig på resan. Men plötsligt kommer ett republikanskt skepp med en ond sith lord ombord...Man får dark/light side beroende på sina handlingar så man kan bli sith/jedi.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är toppen. Det är det bästa rollspelet jag har spelat på tvspel. Det är lite svårt att förstå om man inte kan engelska så bra. Men kan man det är det mycket roligt att spela. Det är också bra med att man tjänar xp för allt man gör. Det finns jätte bra fusk också som oändligt med xp och massor av dark/light side points. Vilket är mycket bra.

Betyg till spelet
Grafiken har inte mycket buggar eller sånt. Skott och lasrar av alla det slag liknar de i filmerna. Dom har lagt in filmklipp som är datanimerade och ser mycket verkliga ut. Spel känslan är super för det går ju att vara både ond eller god. Ljudet är mycket bra man skulle nästan inte behöva textremsorna när det är engelsktal.Hållbarheten är mega jag har klarat det tio gånger och spelar det hela tiden (tio timmar).

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10