Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars: Battlefront

Xbox
Star Wars: Battlefront
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    20 september 2004
  • Utvecklare
    LucasArts, Pandemic Studios
  • Antal ägare
    318
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.9

Speltest av AIMBOT

Inskickad av AIMBOT den 08/07 -05 17:53

Handling / story / vad man gör i spelet
Star wars: battlefront är ett star wars spel som har med mer star wars-soldater att göra och mindre jedi/sith action, men lika roligt som alla andra star wars spel. Det är två arméer som slåss mot varrandra, och du spelar i en av dem. Man kan köra Clone wars (Republic vs CIS) och Galactic civil war (Rebels vs Empire) och det finns fem olika tyer av soldater i varja lag. Den arméen som först har förlorat 200 soldater (vanligast 200) har förlorat matchen.

Vad jag tycker om spelet
Det är ett bra spel som håller länge även utan xbox-live. Det finns många olika fordon, som pansar vagnar, skepp, till och med den stora fyrbenta "AT-AT":n. Varenda fordon känns igen från filmerna och givetvis soldaterna. Varje typ av soldat har en egen typ av vapen, så man kan inte plocka upp vapen som ligger fritt på marken efter döda fiender. Liket försvinner snabbt så det går oftast inte heller, det är lite dåligt. Men jag rekommenderar dig att köpa det!

Betyg till spelet
Grafiken var härlig, den får en tia, mycket tid måste vara spenderad på den. Spelkänslan är och så bra, den gav jag en 9:a. Ljudet är bra (kan vara störande ibland), det är äkta star wars-musik från alla filmer, anpassad för alla lägen. Den får en 9:a den med.Hållbarheten var tveksam. Det är underhållande rätt så länge, men efter ett tag har du väl köpt nya spel och detta spel kanske inte är lika bra då. Den fick i alla fall en 7:a.

M.V.H AIMBOT

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9