Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











SSX Tricky

Xbox
SSX Tricky
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    14 juni 2002
  • Utvecklare
    EA Sports Big
  • Antal ägare
    119
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 7.8

Speltest av Godler

Inskickad av Godler den 14/05 -05 04:46

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar med att välja en gubbe. Det finns ca 10 stycken att välja mellan. När man har valt en gubbe börjar man spela. Man kan köra showoff, där man gör trick och får poäng. Man kan även köra vanligt race. Då är man 6 stycken som tävlar om 1:sta platsen. Man får olika färdighets poäng så man kan förbättra olika färdigheter. Man kan även köra 2 spelare mot varandra.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att SSX Tricky är ett mycket underhållande spel, som man inte får nog av. Jag tycker att det är väldigt kul. Spelet är ganska lätt, men jag har bara kört på den lättaste svårighetsgraden (easy). Det finns 2 andra svårighetsgrader som är svårare. Jag fastnade vid spelet, för man kan köra samma banor om och om igen utan att tröttna.

Betyg till spelet
Grafik: Spelet har mycket bra grafik, med väldigt fina omgivningar. I början innan man börjar spela en bana kommer det en liten demostration på banan, det är bra.

Spelkänsla: Spelkänslan är lysande. Det är väldigt svårt att trilla när man landar efter ett hopp, men kan kan ju inte landa på huvudet förstås.

Ljud: Musiken är mycket bra, det är häftig Rock'N'Roll musik i bakrunden. Det är också häftiga sound-effects, alltså om man landar så skriker han Aaaaaah!

Hållbarhet: Spelet håller mycket länge och man tröttnar inte på det.

Totalbetyg: 5 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5