Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











SSX 3

Xbox
SSX 3
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    20 oktober 2003
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    233
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9.2

Speltest av marcus1451

Inskickad av marcus1451 den 20/01 -07 11:19

Handling / story / vad man gör i spelet
SSX3 är ett snowbord spel utvecklat av Electronic Arts Inc.
I spelet finns 3 peaks, peak 1, 2 och 3. Peak 1 är själva nybörjarpeaket, och endast det är upplåst och möjligt att använda när spelet börjar. Peak 2 är början till det extrema, som bryter ut fullt på peak 3. Det finns 9 riders, åkare, att välja ibland. Ju mera man tävlar, antingen i race eller freestyle, ju mer pengar får man och kan köpa nya kläder och attributer till sin åkare. För att låsa upp nästa peak, måste man klara antingen hela Race-Menyn, eller hela Freestyle-Menyn, genom att klara alla banor i menyn. För att klara ett helt peak, måste man klara Race-Menyn, Freestyle-Menyn och Freeride-Menyn. När alla 3 peaks är klarade har du klarat ut spelet. I tävlingar kan du få Guld-medalj, Silver-medalj, brons-medalj eller nåt som heter Plantina-Medalj. Platina-Medaljen är lättast att få på Peak 3's anda racebana Gravitude.
I stort sätt går spelet ut på att knocka motståndarna, göra de häftigaste tricksen, va snabbast och vinna.
Man kan även köra multiplayer, och det är verkligen mycket roligare en att köra ensam mot spelet!

Vad jag tycker om spelet
Jag älskar spelet! Jag har nu haft det i länge och har inte tröttnat, även fasst jag klarat ut det flera gånger. Jag tycker det är bra att det finns så många åkare att välja mellan, och att det finns så många fuskbanor och fuskåkare att låsa upp med koder. Roligast av allt är farten, det känns faktiskt som om man åker 120/h som det står i fartmätaren. Och så tricken! De underbara tricken! Back Flip, Spin, Board Grab ich så alla Uber Tricks!
Det här spelet är nog ett av de bästa som Ea producerat!

Betyg till spelet
Grafiken är helt strålande! Man ser åkarna flyga, och krascha, snön yra och träden falla! En klar 9:a!

Spelkänslan är i världsklass! Farten känns värkligen, och allt är så verkligt, även fasst vissa trick aldrig skulle gå att göra på riktigt. En 10:a!

Ljudet är rätt så bra, även om några låtar är lite jobbiga. Roligt är det även när åkarna skriker åt varandra när de tävlar, t.ex "Yes, Kaori! That's right, give all you got!" och "Sorry, I diden't listen! Did you say something? No I don't think so..." En 8:a.

Och så hållbarheten. Jag tycker inte att man tröttnar på spelet så fort, inte med tanke på hur mycket jag spelat det. Men det kan bli lite enformigt med samma banor om man inte vet hur man låser upp nya med fusk. En 9:a.

Leve Electronic Arts Inc. som producerat SSX3!

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10