Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Spider-Man 2

Xbox
Spider-Man 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    28 Juni 2004
  • Utvecklare
    Activision, Treyarch
  • Antal ägare
    252
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 7.9

Speltest av Splintey13

Inskickad av Splintey13 den 09/01 -06 17:42

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om marvels superhjälte Spiderman. I detta spelet så ska du återigen ta hand om skurkar och tjuvar mm.
Man ska jaga nästan alla skurkar som finns i spiderman serien så som Rhino, Mysterio och Doctor Octipus som dom kallar Doc-ock på spelet.
Man kan också vara nere på marken så det är extra kul.
Man svingar sig över hustak, springer nere på gatan och springa på väggen. Du spelar i "third person". Du kan köpa dina "moves" (rörelser) för att slåss med. Och det gör du genom att gå in i affärer i staden.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är kort och tråkigt. Fast jag tyckte att det var kul i början. Men sedan blev det tråkigt för att jag klarade ut det på en dag. Jag fick det på min födelsedag och det blev en besvikelse tyckte jag. Det jag tyckte var bra med spelet var att man kunde åka runt och svinga sig i New York från byggnad till marken. Det som var dåligt med spelet var det mesta som grafiken och Hållbarheten.

Betyg till spelet
Grafik: 3 spelet hade slarvgjord grafik och när man stog och pratade med gubbarna så rörde dom inte ens på munnen, så grafiken var inte bra alls.
Spelkänsla 7 det var häftig känsla när man slängde sig ut för en byggnad i solnedgången. eller när man står på en byggnad i solnedgången och ser hela New York i solnedgång.
Ljud: 5 Inte bra alls, gubbarna man mötte (förutom huvudgubarna som spiderman , Rhino och dom andra) hade samma röst. Men det som höjer betyget till en femma var att man får höra Tobey Maquires röst som spiderman (det är han som spelar honom i verkligheten).

Totalbetyg: 4.8 Ljud: 5 Grafik: 3 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 7