Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sniper Elite

Xbox
Sniper Elite
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    September 2005
  • Utvecklare
    Rebellion
  • Antal ägare
    15
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.5

Speltest av Tudyn

Inskickad av Tudyn den 13/12 -05 19:06

Handling / story / vad man gör i spelet
Hej, alla ni som väljer att läsa denna recension den må inte vara bra men spelet är otroligt bra.
Spelet utspelas i andra världskrigets Berlin, man är en Amerikansk krypskytt som har blivit rektryterad av OSS (någon hemlig militär eller nåt) som skall vara förklädd till en tysk och skall ta reda på Sovjets kärnvapen forskning.
Man är ju en krypskytt så det är ju rätt självklart vad man gör i spelet.(om du inte vet det så...ja...då är du liiite dum, men man skjuter folk från avstånd). Man får beräkna vindens hastighet, pulsen, ställning, anding och ljud som kan täcka ljudet av skottet.

Vad jag tycker om spelet
Man kan ju tro att detta är en Hitman kopia eller något spel där du bara är kvar på ett och samma ställe och bara skjuter snubbar i huvudet, om du tror detta har du fel! Men det som gör spelet så otroligt bra det är att man får verkligen känna hur det var att vara en krypskytt då. Man skall hitta en bra position vänta på rätt tillfälle, då det kommer....pang! Så skjuter man (förhoppningvis) och då kommer nog det roligaste i hela spelet kameran följer kula i "slow motion" och ser när den träffar sitt mål och blodet skvätter och då blir man så otroligt glad.

Betyg till spelet
Varför jag tycker grafiken skall få 7 är för att den är inte alls så bra den kunde dom ha gjort bättre men jag har ju faktiskt xbox så grafiken är förmodligen bättre till pc.
Varför jag tycker spelkänslan skall få en 9 är för...läs det jag har skrivit om handling och det.
Varför jag tycker ljudet skall få en 9 är för man hör när flygplanen kommer och man hör kriget i bakgrunden man hör avlossningar och man hör män och kvinnor skrika efter hjälp.
Hållbarheten får en 9 för att jag kommer nog att spela detta spel mycket länge och så fastnar man ibland fasst man vill verkligen köra vidare.
Så, detta var slutet av denna rescencion hoppas du har tänkt och köpa detta underbara spel nu.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9