Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sagan om Konungens Återkomst: Härskarringen

Xbox
Sagan om Konungens Återkomst: Härskarringen
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    14 november 2003
  • Utvecklare
    EA Games
  • Antal ägare
    401
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 7.9

Speltest av WarcraftII

Inskickad av WarcraftII den 05/06 -06 12:52

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet Sagan om Konungens Återkom går först och främst ut på att klara sig igenom en massa slagfält och andra ställen från storyn. Du börjar på banan Helms Klyfta och du spelar som Gandalf den vite, det är bara en prov bana där du ska lära dig hur du ska göra saker. Tex att ta ner stegar, skjuta pilar, göra nådastöt, slåss etc. När du har klarat igenom Helms Klyfta, och skjutit ner orcerna på bron, så får du antagligen en ny lvl, och XP. Efter varje bana så kan du köpa nya attacker, tekniker, uppgraderingar och att alla som man spelar med får en viss teknik, då ska du ändra till brödraskap och köpa tekniken, som är dyr eftersom alla andra också får den. Sen på nästa bana spelar du med antingen Aragorn, Gimli eller Legolas. När du har fått dem så är du på spök banorna, klara dig igenom två spök banor för att få möta "De Dödas Kånung" som är svår i början, efter en tid så vänjer du dig. Ett tips är att stå och campa bakom en sten, och när han har slutat att göra magier, hoppar du fram och skjuter/kastar en pil/yxa. Efter att du har dödat De Dödas Kånung så blir han och alla andra spöken dina allierade på en bana med Olefanter. Sen är det bara att spela. Efter att du har klarat sista bossen (ni som har sett "The Lord of The ring: The Return of The King" vet vilken det är) så får du lite bonus banor och intervjuer med bla Faramir. Här kommer lite information om lite monster och sådant...

Orc
Orcerna är de vanligaste fientliga varelser man möter. De använder spjut och vassa sablar.

Troll
De små trollen hittar du oftast tillsammans med ett gäng orcer. De har en magplatta av stål så man kan inte slå den, då måste du först slå av den, det gör du med 'Y' eller spänner en pil. Trollen använder två stora påkar och är snabba om de får syn på dig.

Feta troll
Precis som trollen har feta troll från Mordor en magplatta av stål. Slå av den med 'Y'. Dessa troll använder en spik klubba och en sabel. Tips: Skjut på avstånd med dolkar om du är Sam eller Frodo.

Bågskyttar
Små orcer med pill och båge. Oftast kommer de inrusande på banor. De skjuter eld pilar.

Berga troll
Stora troll, riktigt stora. För att döda dem kastar du bara ett spjut på dem, om det finns i närheten. Annars får du skjuta pilar på dem. Se upp för deras stora påkar.

Olefanter
Olefanter ser ut som elefanter. De är stora och har lika stora betar. På ryggen har de en korg, och där sitter fullt med Mumakills. Skjut ner dem med kattapulter.

Spöken
Genomskinliga spöken med svärd, finns jätte stora på bonus banorna.

Urukai
Urukai är större, snabbare, starkare och ondare än vanliga orcer. Se upp för deras tunga svärd

Lycka till med spelandet nu ;P

Vad jag tycker om spelet
Nja, det är väl ett rätt okej spel. Jag gillar att de har tagit banorna från storyn + att de har lagt till lite. Om man inte kan klara det själv i början, så om man har två kontroller, så kan man spela med en kompis, då styr datorn den tredje spelaren om man har tre karaktärer med sig. Förövrigt ett roligt spel som jag rekomenderar till fans. Kostar ca 320:- nu, för det är ett gammalt spel.

Betyg till spelet
Grafiken i spelet är ju rätt bra. Bara att man kan hitta en bugg så att vapnen försvinner, och så kan det hända lite mystiska saker som inte ska hända. En 7a.

Spelkänslan är mycket bra. Man lär sig knapparna lätt. En 10a.

Ljudet bara älskar jag. Musik från filmen är med, och den är ju jätte bra när man ska spela. En 10a

Hållbarheten rent av "suger". Man kan klara spelet p åen vecka. En 0a. Men man kan bara välja en 1a, så det får bli det.

MvH// wc2

Totalbetyg: 7 Ljud: 10 Grafik: 7 Hållbarhet: 1 Spelkänsla: 10