Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRayman 3: Hoodlum Havoc

Xbox
Rayman 3: Hoodlum Havoc
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  14 mars 2003
 • Utvecklare
  Ubisoft
 • Antal ägare
  74
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 9

Speltest av Flippy

Inskickad av Flippy den 31/05 -09 18:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Allt är lugnt och fridfullt i Drömmarnas Korsväg. Men en dag så förändrades allting. Det var en röda lum som förvandlade sig till en svart lum. Hans namn var Andre och han ville regera över hela världen. Han förvandlade alla andra röda lums till svarta lums och nu var det så många så att alla lums såg ut som en bisvärm! De stack iväg för att stjäla djurens hår för att väva kostymer till dem stjälva. Nu fanns det inga svarta lums kvar... men i stället så var "Hoodlums" födda! Ingen i världen var stark nog att besegra dem. Ingen... så gissa vem som hade vaknat från sin tupplur för att reda ut allting?

Vad jag tycker om spelet
Jag har alltid älskat alla Rayman spel även om jag bara har spelat två av dem. Musiken är fantastisk, miljön är underbar och spelet i sig själv är värdsklass. Men sedan så kom den så kallade Rayman Raving Rabids och ruinerade hela serien som det flesta tycker i alla fall. Rayman pratar ganska sällan så man blir ganska förvånad om han börjar att babbla på jättemycket.

Betyg till spelet
GRAFIK

Tja, vad ska jag säga om grafiken? Den är kort sagt strålande (en nia)! Många detaljer, coola saker mm. Jag gillar speccielt när Rayman får sina krafter från superkraftskannorna.

SPELKÄNSLA

Spelkänslan för en åtta av mig. Jag är ju faktiskt ett Rayman fan. Man kan till och med tro att man blir Rayman ett litet tag.

LJUD

Ljudet får förvånandsvärt faktiskt en tia av mig! Jag kort sagt älskar Rayman musiken och kommer faktiskt alltid att göra det också!

HÅLLBARHET

Hmm, hållbarheten är nog strålande faktiskt! Jag vet inte direkt vad ni tycker, men jag tröttnar typ aldrig på Rayman spel! Tack Rayman!

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8