Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed Underground 2

Xbox
Need for Speed Underground 2
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    15 november 2004
  • Utvecklare
    Electronic Arts, EA Canada
  • Antal ägare
    412
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 9.1

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 25/11 -07 11:16

Handling / story / vad man gör i spelet
Handling: Spelet utspelar sig i baywiev, där är street racingen så hög att man kör på platser där man alldrig kunnat drömma om. Det hela börjar med att man har en jätte bra bil (Nissan skyline) som man kör en massa race med och man förlorar aldrig och sponsorerna är galna i dig alla krigar med att få dig som en dom sponsrar, du hamnar i tidningar och allt men det är då det händer, man har just vunnit ett race så ringer en och säger att det finns plats för en till i gänget och han tolererar inte ett nej man åker dit och när man kommer fram så blir det en krasch.....

Karaktärer: Man spelar ingen människa i detta spel utan man är en "bil" som man ska styla upp och trimma bilen. Det finns massor att göra på bilen och man får nya bilar hela tiden.

Race: Det finns en hel del nya race i spelet plus att man kan åka fritt runt i stan vilket är mycket bra.
Street X: Är ett av dom nya racen man kör på ganska så tekniska banor,dom är inte så breda och långa så det är oftast bäst att ligga först i detta race.

URL: Underground Racing League körs från långa till korta banor och det är ingen trafik på dessa race och man får nya bilar på bil marknaden när man vinner dom + en massa pengar.

Drift i nedförsbacke: Drift i nedförsbacke körs som på samma sätt som vanlig drift bara att man kör ner för en backe och det finns trafik också.

Outrun race: En ny bra sak är att man kan köra race mot andra trimmade och stylade bilar som kör runt i stan i ett outrun race där man vinner små sumor pengar men det går fort att tjäna in dom om man vinner ofta. Har man tur när man vinner kan man få special tävlingar (jag ska förklara hur special race funkar) som man kan köra och vinna saker allt från trimning till styling om man har tur.

Special tävlingar: Som jag ska här ovanför ska jag förklara hur dom funkar. Special tävlingar är att man kan ta kort och hamna på tidningar och DVDer man får pengar på hur stylad bilen är. Man har tid på sig att klara en special tävlingar men om man inte klarar det så kan man börja om.

Multiplayer: Man kan köra multiplayer i Need For Speed Underground 2 man kan köra online och på samma konsol. Man kan trimma och styla sin egen bil hur man nu vill ha den.

Tidigare spel: Det tidigare underground är sämmre enligt mig för man kan inte göra lika mycket som på underground 2 man kan inte köra friåkning, jo man kan men då kör man bara på en bana, man kör 117 race på underground 1, man får köra mer på underground 2.

Värkstäder: Det finns en massa värkstäder som man kan trimma och styla bilen dom olika värkstäderna är: Tuningspecialist: trimma din bil och få den så bra so möjligt.

Inredning/styling shop: fixa neon, bas,nya mätare mm.

Plåtverkstad: fixa nya fälgar, bodykit, vingar och sido speglar och huvar /kolfiber.

Bilaffär: köp nya bilar som kommer in när du vinner URL.

Lackerare: fixa ny färg till bilen, färga avgas rören, fälgarna, fixa vinylet och dekaler.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är väldigt bra för man kan fixa mycket på bilen som man kan i verkligheten plus lite till. Grafiken är bättre än från underground 1 men det som är dåligt gjort är himlen för det ser så konstigt ut ser ut som en massa små fyrkanter. Det som är kul är att man kan se flygplan åka ner och landa eller flyga iväg. Det som är lite synd är att det inte finns några människor som går runt på gatorna.

Betyg till spelet
Grafik: Grafikern får en 9 allt är visserligern bra men det blir ett minus eftersom himlen är så dåligt gjord plus att neonet är lite konstig när man kollar på den ser ut som små fyrkanter.

Spelkänsla: Spel känslan är jättebra för det känns som det är man själv som kör bilen. En 10.

Ljudet: ljudet ät bra men ändå inte super dom kunde ha lagt ner lite mer på det för när man har köpt så att man har bassystem som hörs det inte, det känns som man inte änns har någon bas. En 8.

Hållbarhet: Hållbarheten är jättebra för spelet är långt och har många race fast man kan tröttna efter man klarat spelet eftersom det tar långtid. En 9.

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10