Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed Underground 2

Xbox
Need for Speed Underground 2
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    15 november 2004
  • Utvecklare
    Electronic Arts, EA Canada
  • Antal ägare
    412
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 9.1

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 17/01 -07 20:06

Handling / story / vad man gör i spelet
I Need For Speed Underground 2 så ska du köra tävlingar med bilar. Du kommer vara rätt okänd i staden från början och du måste skaffa dig respekt genom att vinna race.
Du får även hjälp av dina lagkompisar som hjälper dig att hitta nya affärer i staden.
Du kan styla om dina bilar på olika affärer. Du kan lägga till neon och häftiga detaljer på bilen. Du ska också köra runt i stan och leta efter tävlingar där du kan vinna en summa pengar genom att vinna.
Då låser du också upp nya delar till bilen. Det finns flera olika tävlingar i spelet. Du kan välja att köra dragrace bland tågen. Eller tävla i ett ban race nånstans i staden. Du kan också spela snabbrace i spelet. Där kan du ställa in reglerna så att dom passar dig.
Du kan också spela mot vänner eller styla om dina bilar så att du har nånting att tävla med. Hela din karriär går ut på att bli den bästa i stan och vinna det avgörande racet mot den bästa föraren.

Vad jag tycker om spelet
Ett bra bilspel som är värt att köpa. Gillar detaljerna som man kan lägga in på bilarna. Det är också ett rätt långt spel och det tycker jag är bra. Också väldigt snabba och härliga bilar att köra. Ett förbättrat Underground spel. Det är också väldigt kul att köra tävlingar. Men det roligaste är att spela mot kompisar eftersom att det är så spännande då. Ett riktigt bra bilspel som jag rekommenderar.

Betyg till spelet
Grafiken är helt klart toppen. Bilarna ser verkliga ut med neon och staden ser rätt häftig ut. Spelkänslan är också världsklass det känns att det är ett spännande bilspel man kör så fort man sätter på det.
Ljudet är kanon både från bilarna och i menyerna.
Hållbarheten är kanon det är ett långt spel som man inte tröttnar på i första taget.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10