Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed Underground 2

Xbox
Need for Speed Underground 2
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    15 november 2004
  • Utvecklare
    Electronic Arts, EA Canada
  • Antal ägare
    412
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 9.1

Speltest av CoolHamp

Inskickad av CoolHamp den 14/05 -05 04:44

Handling / story / vad man gör i spelet
Need for Speed Underground 2 är ett bilspel. Det är ganska nytt. Det är mycket roligt spel. det handlar om den man är. I början får man välja bil. Och sen kör man race och tidsbanor och sånt. Då vinner man pengar om man kommer 1:a eller 2:a osv... När man har sparat pengar så kan man köpa lysen på bilen och bättre motor. Man kan också köpa bättre uppgraderingar till bilen. Det finns massor. Sen när man har kommit en bit får man en till bil. Och då får man välja en bil mellan nåra sorter. Lite längre fram i spelet så kommer man till ett annat sälle om jag säger så. Tävlingarna blir bara svårare och svårare desto längre man kommer i spelet. Sen blir bara bilen snabbare och snabbare.

Tidigare spel: Need for Speed Hot Pursit
Genre: Bilspel
Pris: (2004-2005) - 300-400
Antal spelare: 1 - 4 (tror jag)
Rekomenderad ålder: 11 - uppåt

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det här spelet är mycket bra bilspel. Det här får man ju åka fritt som man inte får göra på vissa andra bilspel. Och på det här får man ju välja vilka tävlingar och sånt. Det här är en mycket bra förbättring på bilspel. Mycket coola bilar på det här spelet. Jag rekomenderar detta spel för er som gillar lite snabba spel som Burnout 3: Takedown. Väldigt snabb fart på bilarna.

Betyg till spelet
Grafik: Jag tycker det är otrolig grafik på det här spelet. Men det är lite overkligt. men den är super, jag ger en 9:a.

Spelkänsla: Jag tycker den är mycket bra, den är mycket skönt men ibland för svårt. Jag ger den faktist en 8:a för det är ju en bra spelkänsla men det är inte den bästa.

Ljud: Ljudet är jätte bra tycker jag. Den är super, jag ger en 10:a på det.

Hållbarhet: Det är bra hållbarehet på det här spelet. Man tröttnar nästan aldrig bara om man har spelat det lika mycket som mig. Jag ger en 9:a.

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8