Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











NBA Street Vol. 2

Xbox
NBA Street Vol. 2
  • Genre
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    17
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 10

Speltest av 94JAG30

Inskickad av 94JAG30 den 16/07 -05 00:39

Handling / story / vad man gör i spelet
Sporten man spelar i NBA Street Vol.2 är basket. Det finns också flera sätt att göra det på. Det finns olika utmaningar att klara av och tre nivåer att spela på. Det finns jättecoola dunkar som en del är overkliga men det gör dem bara coolare. Det finns också nya spelare och flera nya coola lag som ST Lunatics, New York Lakers m.fl. Det finns nya dunkar, dribblingar och skott. Grafiken är också mycket bättre än något annat spel jag nånsin spelat.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet var världens bästa basketspel. Det jag tycker var roligast i spelet var "Be A Legend" för att det verkligen gör en bättre på spelet. Man får också möta gatulegender som är jättebra på olika saker tex Stretch som är jättebra på att dunka. Man får göra vanliga matcher och turneringar. Det finns också flera sätt man kan spela spelet på. Om man kör "Pick Up Game" så kan man bestämma själv hur man ska spela. Man kan välja att man vinner genom vanligapoäng eller trickpoäng man kan köra med bara dunkningar för att få poäng också kan man köra med att allt är enpoängare m.fl.

Betyg till spelet
Grafiken är så bra den bara kan bli.Spelarna ser jätteverkliga ut och det är ingenting med att man kan gå igenom andra spelare. Om en kompis var hemma hos en och man spelade utan att han såg det skulle han tro att det var en live basketboll match. spelkänslan är i världsklass. Det är väldigt bra precision på det också. Om man tar pyttelite åt vänster så går den också pyttelite åt vänster. Jag har haft mitt sen det kom ut för några år sen och jag spelar det fortfarande och det har inte kommit en enda repa. Ljudet är också jättebra det låter helt rätt när bollen kommer i korgen genom nätet och det låter också annurlunda om det kommer genom ett metallnät än om det kommer genom ett tygnät.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10