Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











NBA Ballers

Xbox
NBA Ballers
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
  • Utvecklare
    Midway
  • Antal ägare
    2
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8

Speltest av hereticdevil

Inskickad av hereticdevil den 27/12 -05 00:11

Handling / story / vad man gör i spelet
Genre: Sport
Utvecklare: Midway
Releaseår: 2004
I detta basketspel så intar man rollen som en lovande rookie och man har precis antagits som förste man för nästa stora programidé, Ballers som ett stort amerikanskt TV-bolag har kommit på. När man börjar och har valt karriärläget Rags To Riches så får man först skapa en egen spelare som man får klä medolika saker som t.ex. tröja, solbrillor, klockor, smycken, kepsar m.m. Man åker sedan åker man runt i staden och utmanar spelare som är mycket bättre än en själv på olika bakgårdar och spelar en-mot-en basket. När man sedan vinner matcher så kan man använda poängen som man får till att uppgradera sin spelare färdigheter. Det gäller att vinna mycket och få mycket styrka, uthållighet, timing och snabbhet. När man vinner mycket så får man mer pengar som man kan använda till att köpa t.ex. tröjor, klockor eller skor. När man spelar så finns det flera olika saker som man kan göra som t.ex. dribbla och pump-fake ett skott, kasta bollen i pannan på någon som har hoppat fram och blockerat framför dig eller så kan man kombinera olika knappar för att göra speciella rörelser. Man kan också passa någon i publiken och om man gör det så kommer det fram en markering på planen dit man ska springa för att få ett direktpass.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att NBA Ballers är ett ganska bra basketspel även om det inte kan mäta sig med EA´s NBA Street serie. Jag gillar alla olika finter man kan göra för att förnedra sin motståndare men den roligaste måste ändå vara att göra en tunnel på motspelaren. Det roligaste att spela är Rags To Riches för där kan man skapa en egen spelare och utmana andra spelare i NBA och det finns så mycket olika saker att utsmycka honom med. Detta spel handlar inte om dunkande lika mycket som det handlar om stil och berömmelse och det gillar jag också. Midway har lyckats ganska bra att skapa ett basketspel som ser snyggt ut tycker jag. Om du gillar NBA Street Vol. 2 och NBA Street V3 så kommer du att gilla det här spelet.

Betyg till spelet
Grafiken är ganska bra men den är inte bättre än NBA Street. Fast när man kommer nära spelarna så ser man att de har lagt ner mycket jobb på detaljer i ansiktet och det har blivit ganska snyggt. Publiken som står bredvid är också väldigt snyggt gjord.
Spelkänslan är väldigt bra. Spelet går snabbt och kontrollen är också väldigt bra. Ibland kan det vara lite störande när motståndaren blockerar ens skott hela tiden utifrån men aldrig inifrån fast det är bara en liten sak och överlag är allting bra.
Ljudet är väldigt bra. Jag tycker att allt ljud är väldigt realistiskt. Musiken till spelet är också ganska bra. Han som kommenterar matchen kallas för MC Supernatural och han kan vara bra ibland och lite störande ibland. Det är ganska bra när khan börjar matchen och sjunger för han sjunger så dåligt.
Hållbarheten är ganska bra. Det finns inte så mycket att göra efter att man har spelat klart Rags To Riches fast man får ändå sitta ett tag med det ändå så det gör inte så mycket. Jag köpte spelet för 499 kr och jag har inte ångrat att jag har köpt det.

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8