Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inMidnight Club 3: DUB Edition

Xbox
Midnight Club 3: DUB Edition
 • Genre
 • Releasedatum
  April 2005
 • Utvecklare
 • Antal ägare
  100
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 30/09 -05 12:27

Handling / story / vad man gör i spelet
Midnight Club 3 är, som du säkert har förstått ett bilspel. du börjar med att välja bil, och när du har gjort det så ska du trimma bilen , välja färg ,däck ,spoilers m.m. Sedan ska du få köra ett testrace, där du bevisar att du är värdig din bil. Nu är det dax att börja crusa runt i San Diego. Du väljer race genom att leta fram något som ser ut som en rökpelare, antigen röd eller gul, gula är viktiga att du kör medans röda är om du vill käna lite extra pengar. Du kan också hitta folk som vill köra mot dig, dom sitter sina bilar eller på sina moppar du kommer se deras namn ovanför deras huvuden, det är så du vet att du kan köra mot dem.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spel är jätte bra, det är kul, valfriheten är stor, och det är utmärkt grafik. Det finns många bilar att välja på + att man kan använda motorcyklar, vilket är bra eftersom då kan du lättare ta dig mellan vardagstrafiken, men också för att dom oftast är snabbare än vad bilarna är.

Betyg till spelet
Varför jag har gett detta spel så höga poäng när det gäller grafiken och spelkänslan ger jag denna anledning: det är riktigt verklig farkänsla, allt är bra detaljerat och städerna är ju jättestora! Kontrollerna är enkla, vilket är bra för den som precis har börjat spela. Själv tycker jag att ljudet, musiken är dålig, men det är för att jag inte gillar hiphop. hållbarheten är hög eftersom det finns så mycket annat att göra än bara raca hela tiden.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 6 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9