Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mafia

Xbox
Mafia
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    8 april 2004
  • Utvecklare
    Illusion Softworks
  • Antal ägare
    71
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.4 9.5

Speltest av dragonsword

Inskickad av dragonsword den 25/08 -05 19:15

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet utspelar sig på 1930-talet. Man är Tommy Angelo, en taxichaufför som en dag stöter på mafian som säger att han skall skaka av sig förföljarna. Efter detta erbjuder mafian ett jobb hos dem och Tommy Angelo, som var i desperat behov av pengar tar jobbet. Så börjar en rad uppdrag, som Tommy får av sin Don som heter Salieri.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är rätt fräckt för att spelet är lite utmanande... Uppdragen kan vara riktigt svåra och man måste lära sej att låsa upp bilarna innan man kan stjäla dem på gatorna och det gör spelet lite annorlunda en andra spel. Spelet är även väldigt bra, för det är inte överdrivet med massa blod. Det är nästan inget blod alls i spelet. Vissa spel är rätt överdrivna med sådant. Spelet är relativt nytt. Gjordes 2002-2004. Det är nytt för Xbox.

Betyg till spelet
Grafiken ger jag en 10 för de är  häftigt med lite gamla bilar också, vilket som i dagens spel bara finns toppmorderna bilar som man kan styla till. Men det är inget fel på, men det är häftigt att se lite gamla bilar. Spelkänslan är ju bra. Det finns vapen som är helt unika. Som en automatgevär med griphandtag, som maffian brukar använda i filmer. Dessutom så finns det ett hotell i spelet som heter "Hotel Corleone", vilket är namnet på maffiafamiljen i "Gudfadern". Tillverkarna har även gjort upp en liten beskrivning om bilarna i spelet. Hur fort dem går, hur många växlar dem hade och kraften i motorn bland annat. Man hör pistolljud, bakgrundsmusik och bra röster som passar in i detta spelet bland annat. Därför ger jag en 9 för ljudet. Hållbarheten blir en 10 för som jag berättade tidigare är uppdragen riktigt svåra ibland.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9