Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inJames Bond 007: Everything or Nothing

Xbox
James Bond 007: Everything or Nothing
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  17 februari 2004
 • Utvecklare
  EA Games
 • Antal ägare
  186
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.5 8.7

Speltest av NolifeGames

Inskickad av NolifeGames den 02/09 -08 21:22

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spel så ska du vara en man som heter James Bond. Han är en agent som ska rädda världen från en ondskefull man som har stulit nanorobotar. I första uppdraget så är du i Ryssland och du ska stjäla en portfölj som innehåller just nanorobotarna. Det är ett ganska lätt uppdrag men det kan vara svårt på grund av att du kan välja svårighetsgrad. Jag rekommenderar LÄTT svårighetsgrad åt de som just har köpt spelet. I det andra uppdraget så får du instruktioner på hur du gör olika saker med kontrollen. I det här spelet så kan du bara vara James Bond och olika fordon. Du kan inte springa runt fritt men i ett uppdrag kan du köra omkring fritt tills du måste åka till uppdraget.

Vad jag tycker om spelet
Det är ett jättebra spel som är väldigt roligt medans man spelar, men när du har klarat av det är det inte skoj alls. Eller jo, det kan man säga att det är men det är inget speciellt. Det finns vissa banor som är roliga som du vill köra om och om igen men det är kanske bara två eller tre sådana banor. Det är såklart lite tråkigt men i det hela är det ett jättebra spel som jag rekommenderar till alla som gillar James Bond och äventyr.

Betyg till spelet
Grafiken i det här spelet är underbar, när du blir beskjuten så ser du typ kulorna o.s.v. Därför en 10.
Spelkänslan är tyvärr inte lika bra. Men den är väldigt bra, det känns oftast som om du är James Bond men ibland är den sämre. Därför en 9.
Ljudet i detta spel skall inte kunna vara bättre. Det låter jättebra när du skjuter och man hör bra när han laddar om. Därför en 10.
Hållbarheten i det här spelet är inte bra alls. När du klarat av spelet så vill du kanske köra om, men oftast så vill man inte det. Kanske på vissa banor som man tyckte var roliga men det finns inte så många roliga banor. Därför en 6:a.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 9