Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Hitman: Contracts

Xbox
Hitman: Contracts
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    30 april 2004
  • Utvecklare
    Eidos Interactive, IO Interactive
  • Antal ägare
    66
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 9.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 28/04 -06 18:16

Handling / story / vad man gör i spelet
Mr. 47 är tillbaka i spelet "Hitman Contracts". Spelet börjar på ett mentalsjukhus där man har suttit inne ett tag. Det första uppdraget är att rymma därifrån. När man har kommit ut är det dags för Mr. 47 att gå tillbaka till de gamla fotspåren som en iskall lönnmördare.

Man får nya uppdrag men man får också uppleva gamla uppdrag som t.ex. "Traditions Of The Trade" som utspelar sig på ett hotell i Budapest.

Mörda, söv folk, klä ut dig, gör allt för att inte förstöra din täckmantel. Du kan utföra uppdragen på ett professionellt genom eliminera dina offer utan att lämna några spår eller så kan du helt enkelt skjuta ner allt som kommer i din väg, valet är ditt.

Efter varje avslutat uppdrag får man ungefär ett betyg, allt från "Massmurderer" till "Silent Assassin". Om man lyckas få "Silent Assassin" får man olika vapen som belöning, men det kräver tålamod, timing och det är ganska svårt på vissa banor.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är ett otroligt bra spel som man kan tillbringa många timmar framför. Det kräver tålamod men om man är en riktig gamer så klarar man det. De som redan har spelat de tidigare spelen blir nog lite nostalgiska när de får se streckkoden i nacken och spela som Mr. 47 igen, det blev i alla fall jag. Det är ett superspel som är mycket prisvärt.

Betyg till spelet
Grafiken fick en 8:a för den buggar lite ibland och den ful på vissa ställen men annars är den bra.

Spelkänslan får en 10:a eftersom det känns som om man är där när man spelar. Mr. 47 drar också upp spelkänslan mycket.

Ljudet får en 9:a, det är bra men inte världsklass.

Hållbarheten får en 10:a eftersom ma vill spela om banorna så många gånger för att få högre betyg. Inte så många banor tyvärr, ca 10 banor.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10