Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inHalo 2

Xbox
Halo 2
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  11 november 2004
 • Utvecklare
  Bungie Software
 • Antal ägare
  1411
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.3

Speltest av Halofreak92

Inskickad av Halofreak92 den 17/06 -07 11:24

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar som Master Chief precis som i förra spelet, Halo Combat evolved. Denna gång börjar du på ett av människornas rymdstationer, UNSC Orbital Defense Platform. Denna plattform kallas Cario Station. Där kämpar du mot the Covenant och ser bl.a till att deras stora bomb inte hamnar där the Covenant ville ha den. Sedan kämpar du mot the Covenant på Jorden och på deras rymdskepp och på en ny ringvärld. En bit längre fram i spelet får du en ny fiende men inte så ny för den var med i Halo CE. The Flood. De parasiterna som the Covenant råkade släppa ut på banan 343 guilty spark i Halo CE. En annan helt ny fiende som dyker upp senare i spelet är Brutes. De är som stora fula apor som har ett hätsigt humör. Du kan precis som i förra spelet spela i de 4 olika svårihetsgraderna: Easy (lätt), Normal (normal), Heroic (hard, hård, svår) och Legendary (jättesvårt, självmord).

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är superbra, det är otroligt bra handling som man direkt fastnar i, man kan inte slita sig ifrån spelet. Vapnen är också väldigt coola, jag tycker verkligen om att man kan använda Fuel Rod Gun på spelet som är ett kraftigt vapen som avfyrar radioaktiva bränslestavar som exploderar när de träffar något. Alltså, Halo 2 är ett jättebra spel! Det enda minus som jag kan komma på nu är att bilden blir så mörk när man spelar Halo 2 på Xbox eller Xbox360. Bilden blir så mörk, när man kör Halo CE till PC så är bilden ljus och bra men inte
till tv-spel.

Betyg till spelet
Jag skulle vilja sätta en 10 på både grafik, spelkänsla, ljud och hållbarhet. Men grafiken är inte världsbäst så den får en 9:a, resten får varsin rejäl 10:a. Jag tycker att Halo 2 är värt det mästa, för det är ett så bra spel. Jag gillar Halo CE lite bättre tror jag, men Halo 2 är också helt klart superbra!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10