Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Grand Theft Auto: San Andreas

Xbox
Grand Theft Auto: San Andreas
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    10 juni 2005
  • Utvecklare
    Rockstar North
  • Antal ägare
    502
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.4

Speltest av Myrhaug

Inskickad av Myrhaug den 12/02 -06 12:04

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är en gubbe som heter Carl. Han kallas för CJ. Spelet går ut på att man ska klara alla uppdrag. Det finns tre städer man kan komma till. Den man först är i heter Los Santos den andra heter San Fierro och den sista Las Venturas. CJ är med i ett gäng som hetere Grove Street Families. Men det finns två i gänget som heter Ryder och Big Smoke som föråder gänget och går över till det andra. CJ bror kallas Sweet. Han är också med i gänget.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är rikigt roligt med alla uppdragen och städerna. Det är gangska långt spel. Men vissa uppdrag tycker jag är gangska tråkiga. Det är också roligt att köra fordonen ex. bilar och motorcyklar. Efter man har klarat uppdragen finns det annat att göra. Man kan ex. leta efter häst skor klottra på dom ställena man inte har klottrat m.m.

Betyg till spelet
Grafiken är ganska bra men ibland kan den bli lite dålig.
Spelkänslan är ganska bra. Det känns nästan som man är CJ ibland. Ljudet är också väldigt bra. Hållbarheten är riktigt bra. Man har mycket att göra efter alla uppdragen. Men när man har gjort allt på spelet så vill jag inte spela om det för det tar så lång tid att klara allt.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9