Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA Football 2005

Xbox
FIFA Football 2005
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    8 oktober 2004
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    227
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 8.8

Speltest av dragonsword

Inskickad av dragonsword den 05/07 -05 12:03

Handling / story / vad man gör i spelet
Man spelar fotboll i Fifa 2005. Man spelar i många ligor, som allsvenskan, engelska Premier League, italienska Serie A och spanska La Liga med flera. Det handlar om att vinna ligorna och ta guld, men det vitigaste är att man har roligt.
Man kan köra karriär och det är väldigt kul. Då är man manager och då styr man ett lag och bestämmer vilka som skall spela på plan inför nästa match och bestämma vem som är lagkapten bland annat. Men det roligaste är att spela sitt lag in i form som gör att de vinner matcherna. Sen kan man även köpa och sälja spelare.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker Fifa 2005 är ett fantaskiskt roligt spel med alla olika ligor som finns där och alla spelare. Att utveckla nya stjärnorär roligt, men man kan också skapa egna spelare, som sig själv. Där kan man välja hår, hårfärg, ögon, mun med flera. Efter du skapat utseendet kan man välja smycken. Armbanstejp, glasögon, pannband med flera. Efter det kan man välja kvaliten på spelaren. Hur snabb skall han vara, hur bra är han på att tackla och vilken styrka har han på skotten bland annat. Sen väljer man lag och vad han heter och sen sparar man han så finns han i det laget man valde.

Betyg till spelet
Grafiken får en 10:a för den är helt enkelt världsklass. Folk som kommer fattar inte att man sitter och spelar utan tror att det är en riktig fotbollsmatch.
Spelkänslan är underbar med tanke på att man kan vara dem riktigt stora stjärnorna. Det är mäktigt.
Ljudet är också väldigt bra. Man kan höra publiken heja på sitt favoritlag och det är en enorm känsla.
Hållbarheten är bra både kvaliteten på skivan och spelets gång. Eftersom man kan köra karriär kan det hålla på väldigt länge. Man spelar många olika säsonger och förhoppningsvis vinner man pokalerna.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9