Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA Football 2003

Xbox
FIFA Football 2003
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    1 november 2002
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    105
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.2 7.9

Speltest av hl2

Inskickad av hl2 den 03/05 -06 19:04

Handling / story / vad man gör i spelet
Fifa 2003 är ett jätte bra spel. Först ska man välja ett lag. Man kan välja Elfsporg Hammarby djurgården Real madrid Juventus och mycket mer. Om man vinner någar speciella ligor så kan man till och med öppna nya arenor.
Man kan spela Världsmäster skapet eller Champions lig eller bara en Vänskaps match.
Om du spelar ett av alla lig som finns i spelet om du inte bli klar med hela ligan så kan du gå in på inställningar och spara
där du är så du kan fortsätta nästa gång. Du kan köpa många spelare det hittar du också i inställningar i fram sidan. Det är ett pefekt spel för en fotbolls älskare.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spel är jätte bra för jag gillar fotbolls spel och jag kan säja om du gillar fotbolls spel så kommer du och älska det också. Första gången jag spelade detta spel var hos min kompis och när jag spelade det så visste jag att jag måste bara skaffa mig det där spelet nu. Efter när jag har skaffat det så började jag och startade jag väljde real madrid som är mitt favorit lag och började och köra och vinna några ligor. Så det här är ett tips gå och fixa dig ett FIFA 2003 NU.

Betyg till spelet
Grafiken är perfekt för att var ett fotbolls spel man tror att det är en riktig match på Tv:n och du är den som styr spelaren. En klar Tia 10.
Spel känslan är helt perfekt samma sak som Grafiken man tror man styr spelaren vad jag tycker. Så du vet det är svårt och slita sej i från Tv:n när man spelar.
En klar Tia 10.
Jag tycker att ljudet är bra och när Publiken sjunger så tror att det är på riktigt. En klar Tia 10.
Jag har faktist inget och säja på hållbarheten men det enda som jag tycker är negativt är att man tröttnar. Men efter några dagar så blir det roligt igen.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10