Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA 06

Xbox
FIFA 06
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    30 september 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    181
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.2

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 25/02 -06 13:25

Handling / story / vad man gör i spelet
I FIFA 06 ska du vara tränaren och försöka få ditt lag att nå toppen i ligan. Du ska också försöka vinna ECC och många andra turneringa. Skafa dig en sponsor som betalar mycket,köp nya spelare och försök vinna femton års karriärläget och försök komma in i historieböckerna, du börjar med de dåliga klubbarna och sedan får du spela med de bästa klubbarna.

Vad jag tycker om spelet
FIFA 06 är verkligen ett bra och roigt spel man får verkligen lust att göra fler mål efter det första, FIFA 06 är ett spel du aldrig kan tröttna på EA Sports har verligen lyckats med det här spelet det kostar mycket pengar men det är värt det. Det är det ända fotbollspelet till xbox som är på svenska.

Betyg till spelet
Spelet har bra grafik men en del spelare som Zlatan känner man inte igen den får en 7:a i grafik. Spelkänslan är väldigt bra så fort man gör ett mål vill man göra ett till och det här spelat tröttnar man aldrig på, den får en 10:a i spelkänsla. Ljudet är också bra man hör hur publiken jublar när hemmalaget gör mål och hur de bli ledsna när bortalaget gör mål den får en 10:a i ljud. Hållbarheten är ganska bra efter några dagar börjar spelet krångla men det går ändå att spela den får en 6:a i hållbarhet.

// MVH Arsenal95//

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 10