Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fable: The Lost Chapters

Xbox
Fable: The Lost Chapters
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    21 oktober 2005
  • Utvecklare
    Lionhead Studios
  • Antal ägare
    185
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.7

Speltest av R4z3r

Inskickad av R4z3r den 10/04 -06 11:08

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är som barn en liten bråkstake. Du har även idag glömt din systers pressent. Din far vill att du ska sköta dig. Du fixar en pressent och träffar din syster. Staden blir invaderad av banditer och alla flyr och gömmer sig. När alla banditer lämnat tittar du fram och märker att din syster är borta. Du springer ner till erat hus och märker där hittar du din far dödad. En Bandit springer mot dig när du sitter på knä vid han sida och en Hero(hjälte) kommer och räddar dig. Du ansluter dig till dem och börjar slåss mot moster för din döda Familj. Du kan välja att vara Ond eller God Det bross på dina handlingar.

Vad jag tycker om spelet
Det Var ett häfftigt spel men tyvär så blir bilden lite konstig iblan (försvinner nästan direkt) Det är en rätt så bra spelkänsla du kommer in i spelet fort. Det är kanske inte världens bästa grafik men den men du kommer inte lägga märket till det när du är helt inne i spelet. Det är inga speciella ljudkänslor men dem använer rätt ljud på rätt ställen som får tex gravgården att bli läskigare.

Betyg till spelet
Som sagt är det ett litet grafik hack ibland: Det hackar lite om Mitt xbox är varmt, Det är Inte bästa grafiken de e liksom lite fyrkantigt av sig och sen blir bilden lite konstig bland. Att Bilden blir konstig är inget konstigt det varar i 5 - 10 sekunder och bara marken som blir gammalgrafikig. :P Som sagt tycker Jag spelkänslan är skön det är ett skönt spel och så me. Du kommer fort in i spelet. Ljuden är lite trista men dem används på rätt platser.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9