Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fable: The Lost Chapters

Xbox
Fable: The Lost Chapters
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    21 oktober 2005
  • Utvecklare
    Lionhead Studios
  • Antal ägare
    185
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.7

Speltest av The_boss990

Inskickad av The_boss990 den 03/04 -06 20:11

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här spelet handlar om en liten kille som bor i en by som heter Oakvale. När man börjar spela förklaras allt på ett väldigt bra sätt och det är väldigt lätt begripligt. Man ska (i början alltså) göra bra saker för andra i byn så kallade "good deeds". För varje "good deed" man gör får man ett mynt av hans far. När man har gjort tre "good deeds" har man råd till en present till hans stora syster som hade födelsedag då. Men när man har gjort det kommer banditer och plundrar/ förstör byn och det är där som det hela spelet börjar.

Vad jag tycker om spelet
Jag själv tycker att det här spelet är väldigt bra. Det är väldigt verklighets troget och varje sak man gör, eller val om jag ska säga så styr hur det går sen. Man kan antingen vara god eller ond,stark eller svag, allt som vi själva bestämmer om.Ett råd är att man ska dock tänka på att först bli så bra fysiskt och sen så koncentrerar man sig på magierna.

Betyg till spelet
Grafiken:
Grafiken är jätte bra. Dom har verkligen fått in de här små detaljerna som gör det så verkligt. Ett toppen jobb tycker jag. Varför dom fick en nia för det är för att det finns några små detaljer som ibland kan vara lite konstiga. Om man kollar vid vapnet när han inte använder det så sitter det bara där. Det var en sak som dom kunde ha tänkt på.
Spelkänsla:
Spelkänslan är skitbra, och då menar jag skitbra. Alla beslut som man gör ändrar på karaktären och hur omgivningen reagerar på en när man kommer i närheten av dom.
Ljud:
Ja, vad ska jag säga? Ljudet är väl bra och dom har fått in dom riktiga ljuden och inget dom bara gjort i studion.
Hållbarhet:
Ja, lika här. Man kan spela hur länge man vill men då på slutet när man gjort alla optional(story quests) quest finns det bara några små uppdrag att göra och när man har gjort dom, ja... då är det bara att samla på experiance så man kan bli bäst i alla magier och kroppsbygget.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10