Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fable: The Lost Chapters

Xbox
Fable: The Lost Chapters
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    21 oktober 2005
  • Utvecklare
    Lionhead Studios
  • Antal ägare
    185
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.7

Speltest av mech_satan

Inskickad av mech_satan den 21/03 -06 23:22

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är en kille som bor bor i en liten by som heter Oakvale. I början behöver du pengar som du får av din pappa när du har gjort en så kallad "good deed" alltså en god gärning.Sen lämnar du din by efter att en bandit klan stormade byn. Nu börjar du din väg som hjälte och får välja om du ska vara ond eller god. Du kan vara tjock eller smal, blek eller solbränd och många fler alternativ.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelkänslan var riktigt bra för man kunde göra val ibland i spelet, en del val leder till att du får ondska och en del leder ju då till godhet. Det finns 30 st silver nycklar i spelet som man behöver för att öppna kistor med special vapen och olika elexir i. Om du har tänkt att köpa spelet men är osäker så tycker jag ändå att du ska göra det. Jag ger spelet en stark tumme upp

Betyg till spelet
grafiken var okej men jag tycker att big blue box kunde ha satsat lite mer på små detaljer. spelkänslan var underbar det kändes ibland som att man verkligen levde i spelet. Ljudet var inlevande med alla små ljud som fåglar, blommor som blåser i vinden e.t.c. Hållbarheten är väldigt bra för när du har klarat spelet får du fortsätta spela (om du inte trycker förbi eftertexterna) och du kan du gör en massa små uppdrag som att leta efter nycklar eller klara tävlingar e.t.c.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 7 Grafik: 5 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9