Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

Eragon

Xbox
Eragon
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  24 november 2006
 • Utvecklare
  Stormfront Studios
 • Antal ägare
  44
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.5

Speltest av NolifeGames

Inskickad av NolifeGames den 31/08 -08 15:25

Handling / story / vad man gör i spelet
I det här spelet är du en ung man som bor på en bondgård med sin farbror och kusin. Det är ett fint landskap men härskaren är inte det. Det här landet styrs av Galbatorix, en ond drakryttare, som förråde alla sina vänner för att komma åt makten. Men en dag när du är ute på jakt så hittar du en blå sten. Eller det är vad du tror iallafall. Men det är ett drakägg som en älva har tagit från kung Galbatorix. Du tar med det hem och då så kläcks det. Det är en väldigt ung drakhona som just har kläckts. Du döper henne till Saphira. Men det händer underliga saker i staden som du bor nära. Det är en "skugga" som har förhäxat staden. Denna "skugga" är en "befälhavare" i Galbatorix's armé. Han skickar dit Rasaqs och flera soldater som du måste kämpa mot. Men du har en medhjälare som också är en drakryttare. Men hans drake har dött och han dräpte den sista drakryttaren kvar förutom Galbatorix. Av honom lär du dig magi och svärdkonster. Ni genomgår mycket tillsammans men era vägar kommer gå skilda vägar för.... Resten får du fundera ut själv. Man kan ju inte berätta hela spelet.

Det här spelet heter Eragon och är ett äventyrsspel. Jag rekommenderar det till alla som gillar äventyr.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är jättebra. Ibland är det tråkigt för det är väldigt enformigt och ibland är det roligt för omväxlingens skull. Hållbarheten är det sämsta med det här spelet för när du har klarat det måste du börja om för att det ska bli roligt igen. Om du inte börjar om så är det inte roligt. Men i det hela så är det ett jätteroligt spel med många fina detaljer som till exempel landskapet och gubbarna. Jag rekommenderar det här till alla som gillar äventyr.

Betyg till spelet
Grafiken i det här spelet är inte så jättebra, det är suddigt ganska ofta och det är oftast ganska dålida färger i "spelvärlden". Därför blir det bara en 8.

Spelkänslan är det bästa med det här spelet. Den är jättebra, det känns verkligt. Man känner fartvinden när man flyger på Saphira. Man känner smärtan när någon slår ner dig. Därför blir det en 10.

Ljudet är också väldigt bra i det här spelet. Du hör pilarna som flyger förbi dig och det är bra ljud som passar omgivningarna väldigt bra. När det är spännande så kommer upp ett pirrigt ljud upp o.s.v. Därför blir det en 10.

Hållbarheten är inte så bra men ganska, du kan ju om du vill köra om banor igen men det vill man inte för de är så långa och vissa är tråkiga. Därför blir det bara en 6.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 10