Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Def Jam: Fight for NY

Xbox
Def Jam: Fight for NY
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    2004
  • Utvecklare
    EA Games
  • Antal ägare
    82
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 10/09 -06 15:58

Handling / story / vad man gör i spelet
Def Jam: Fight For N.Y är ett Fighting-spel. Man kan slåss som olika kända Rappare och Personer, till exempel Xzibit, Snoop Dogg, Ice-T, Ludacris, Method Man, Redman, Busta Rhymes... Storyn börjar med att en kille som kallas D-Mob blir gripen av polisen på en klubb. När dom åker iväg med honom i polisbilen kommer en stadsjeep & rammar dom. Han som körde stadsjeepen drar ut D-Mob ur bilen och så åker dom iväg. Han som körde jeepen är karaktären man själv kommer vara. sen efter det ska man ge karaktären ett ansikte. välja form på näsan, frisyr, muntyp... Med mera. Man kommer med i ett gäng som består av bland annat D-Mob, Ludacris, Method Man, Redman... Sen får ni följa storyn o se vad som händer :) Sen finns det ju också snabbmatcher, då ma kan vara till exempel Xzibit vs. Ice-T. På det sättet kan man samla poäng och "köpa" fler karaktärer med poängen.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är jättebra. Ett av skälen är att det är massor med riktiga personer i spelet, och dom riktiga personernas röster. Sen är det en så bra story i spelet, så jag fastnade direkt för spelet. Spelet har så många valmöjligheter, främst i story mode, där man kan välja Flickvän, Tatuera sig, köpa massor med olika kläder, smycken, gå till frisören... Ett riktigt bra spel enligt mig.

Betyg till spelet
En 9:a i grafik eftersom det är Strålande grafik. Jag skulle ha gett en 10:a om inte karaktärerna varit så "släta". inte minta lilla rynka eller nåt, helt släta. Så det blir en 9:a. En 9:a i Spelkänsla för att det är underbar spelkänsla. Man kan välja 74 olika karaktärer, 24 banor och en massa olika attacker & grepp. Ljudet får en 10:a, eftersom att de flesta låtarna är låtar gjorda av Dom som är med i spelet. Dessutom så är det musik medans man slåss, och så kan man komma med kommentarer när man slåss. Hållbarheten får en 10:a för att man näst intill aldrig tröttnar på det. Jag har haft det i ett år cirka, men jag spelar det fortfarande mycket. Hela spelet i sig får en 9:a

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9