Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

Dead or Alive Extreme Beach Volleyball

Xbox
Dead or Alive Extreme Beach Volleyball
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  28 mars 2003
 • Utvecklare
  Tecmo, Team Ninja
 • Antal ägare
  46
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 8.9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 23/03 -06 19:04

Handling / story / vad man gör i spelet
Allt börjar med att en kille som heter Zack vinner pengar på ett kasino. Han köper en stor ö vid ekvatorn, därefter bjuder han in tjejerna från "Dead or Alive". Han säger att det är en turnering (inte i volleyboll utan i fighting). Men så var det inte, så istället slappnar tjejerna av på ön i 14 dagar. När dem spelar volleyboll skrapar man ihop pengar, du får pengar när du sörvar, slår hårt m.m. Du kan köpa assesoarer, baddräkter & annat kul. Om du är tillräckligt bra får du silver/guld - boll av Zack. Du får också baddräkter av honom. Du kan också ge presenter till din partner eller någon annan.

Vad jag tycker om spelet
Det är brilliant! Det är väldigt lätt att skaffa sig sina favoriter, dem har väldigt starka personigheter. Det är kul att dem tänker på allt, som att efter en lång tid blir gubbarna bruna. Lisa, den nya som visar dig runt på ön är en väldigt bra idé. Jag tycker dock att det är för lite personer man spelar med, i slutändan blir det lite tråkigt att spela med samma personer. Men det är kul att spara på dyra, exlusiva baddäkter. Det är också kul att satsa på olika partners, det t ex mycket svårt att få Christie som partner. Men med rätt metod kan man få henne & det är kul när man klarar det! ibland kan det vara lite långsökt & tråkigt. Man vet inte riktigt vad man ska göra, har du aldrig provat spelet tycker jag defenitivt att du ska köpa spelet. Man tröttnar efter en vecka, men några dagar efter är du igång igen. Ett spel man aldrig slänger!

Betyg till spelet
Grafik:Grafiken är väldigt bra, dem har tänkt var varenda liten detalj. Som att det blir fotsoår efter dem i sanden. Bakgrunden är väldigt harmonisk, det får en att hata vintern här hemma!

Spelkänsla: Det bästa som finns är när gubben hoppar högt i luften & slår iväg bollen så hårt att det blir som en komet! Det är lätt att spela, är man nybörjare är det lite knivigt men det blir bättre med tiden.

Ljud: Ljudet är bra, musiken är avkopplande & passar perfekt in i spelet. Det hjälper en att ha musiken för man blir positiv, själv kan jag få mina små utbrott när det inte funkar men fokusera på musiken så går det bra.

Hållbarhet: Underbart kul i början, men det blir lite tråkigt senare. men du kommer in i banan igen.

Lycka till! :)

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9