Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Dead or alive 3

Xbox
Dead or alive 3
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    14 mars 2002
  • Utvecklare
    Tecmo, Team Ninja
  • Antal ägare
    263
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.7

Speltest av fot_boll

Inskickad av fot_boll den 13/03 -06 11:35

Handling / story / vad man gör i spelet
Dead or alive är ett fighting spel. Det är det 3:e spelet i serien o går ut på att man ska slåss. Det man kan göra i spelet är:D et finns ett antal lägen man kan spela i, man kan lira själv o med en kompis, högst 1-4 spelare. När man kör själv finns det story mode, på det kan man vinna filmer till sin gubbe, time attack mode där man ska klara av ett antal gubbar på så kort tid så möjligt, surivival mode där man ska klara sig ända tills man dör (under machen får man poäng och kan komma in i highscore listan med sina poäng) ,sparing mode är ett slags tränings läge då man ska träna sig men motståndaren (computer) slåss inte.För att träna trycker man på exersice i tränings menyn,det var allt för en player. För 2 player finns det: versus mode som e det vanligaste,man kör en o en mot varandra i 2 eller fler ronder, tag battle mode där man kan välja 2 gubbar att köra med samtidigt mot sin kompis, team battle mode där man kan välja 1-5 gubbar att köra med( man har en o en på planen).

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar grafiken, den e verkligen detaljerad. Jag gillar också när man kan sparka ut en motståndare ur ett fönster så hamnar den på marken. Man följer efter av sig själv. Det finns en massa gubbar o välja mellan men det finns vissa dålda också som man kan låsa upp vid olika tilfällen. Varje karaktär har 3 dräkter som man kan låsa upp också men inte bossen omega som bara har en. Det tycker jag är bra att dom har 3 var för det e inget kul o köra med samma utsende.

Betyg till spelet
grafiken är helt perfekt, jag gillar den verkligen för den e så detaljerad o den i ännu bättre på filmerna den får en 10:a. Spelkänslan är helt suverän o man lever sig in i spelet med en gång den får en 10:a den också. Hållbarheten är ganska bra men det finns inte så många mode för en spelare men hållbarheten är bra ändå för man kan köra med en kompis o då tröttnar man aldrig. Alla som gillar fighting spel borde köpa det här.OBS! Bara bara till xbox.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10