Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Counter-Strike

Xbox
Counter-Strike
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    18 november 2003
  • Utvecklare
    Microsoft Game Studios, Valve Software
  • Antal ägare
    361
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 7.6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 04/02 -07 20:15

Handling / story / vad man gör i spelet
I Counter Strike så ska du kriga på alla möjliga sätt. Du kan spela över xbox live eller köra en spelare uppdrag. Du är med i en elitstyrka som är speciallister på att bekämpa terrorister. Du kan spela som två sortes terrorister. Counter terrorist och terrorist. Du ska nu klara nängder av olika uppdrag som att spränga bomber eller att rädda en gisslan. Du måste göra allt för att klara det. Du kan både använda dig av granater och vapen av olika sorter.
I spelet så kan du spela över internet och utmana upp till 16 spelare.

Vad jag tycker om spelet
Ett kul krigsspel med mycket spänning och action. Jag kan spela det här spelet då och då och verkligen känna direkt att det är ett svårt och väl utvecklat spel. Man kan absolut inte klaga på spelet för det har inga egentliga brister. Så jag tycker det här spelet kan vara värt att testa på för er som gillar krig med mycket vapen och möjligheter.

Betyg till spelet
Grafiken är bra. Den är detaljerad både på gubbarna och miljöerna man spelar i. Därför får grafiken en 9:a.

Det är mycket spänning i spelet och jag tycker det är ett av dom bästa krigsspelen som skapats. Spelkänslan får en klar 9:a.

Ljudet är riktigt bra. Både i menyer och när man spelar. Det är verkliga radio signaler man får av elitstyrkan. Miljöerna låter också häftiga.

Hållbarheten är bra på sitt sett. Den är bättre om man har xbox live för då kan man göra mer. Men den är ändå bra i vanliga spelet.

Totalt får spelet en: 9:a.

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9