Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Counter-Strike

Xbox
Counter-Strike
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    18 november 2003
  • Utvecklare
    Microsoft Game Studios, Valve Software
  • Antal ägare
    361
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 7.6

Speltest av gin

Inskickad av gin den 10/04 -06 11:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Counter-strike går ut på att man ska döda varandra med olika vapen. Man ska plantera bomben. Man ska köpa vapen och bomber och skydd. Man är i olika lag. Det lag som vinner får behålla sina vapen om dom inte nu har dött på förra omgången. Det andra laget får ej behålla sina vapen eller annat så dom måster köpa nytt. Om man är död kan man se hur andra spelare spelar. Detta spel är ett action spel.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker om detta spel. Det är mitt bästa spel av alla mina spel. Det är det ästa spel som funnits för mig. Den har super bra grafik,ljud,hållbarhet och spelkänsla. Man tror att det är på riktigt när man spelar. Fast det känns också att du är i en annan planet. Där det bara finns vapen terrorister och counter-terrorister. Detta spel får ej spelas av barn under 16 år.

Betyg till spelet
Jag tycker att betygen är ganska bra. Betygen är bra eftersom hållbarheten är jätte bra. Ljudet är jätte bra. spelkänslan är super bra man tror att det är riktigt. Grafik är det bästa av allt den är ej suddig. Så detta spel är på världsklass för mig tycker jag. Fast ljudet är inte lika bra men jag ger ändå en tia för att det är ändå ganska bra. Köp spelet det är det bästa nånsin. Detta spel är också för xbox live.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10