Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Counter-Strike

Xbox
Counter-Strike
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    18 november 2003
  • Utvecklare
    Microsoft Game Studios, Valve Software
  • Antal ägare
    361
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 7.6

Speltest av Myst

Inskickad av Myst den 30/10 -05 16:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Counter Strike fast på Xbox. Spelet ser nästan precis ut som det gamla på PC och du gör samma sak också, så det är inga nyheter i det här spelet. Du spelar antingen som en terrorist eller polis. Du kan antingen spela på Xbox-Live eller mot en allt inte för intelligent Ai. När du startat en bana så har du möjlighet att köpa vapen och sköld för en summa pengar, vinner du en match får du mer pengar som resulterar till bättre vapen. Som terrorist ska du plantera en bomb och som polis ska du desarmera bomben och på vissa banor finns det gissla som när du spelar som polis ska rädda. Att lana med kompisarna är det som fungerar bäst i det här spelet och det är oftast så det går till.

Vad jag tycker om spelet
Counter Strike på PC tyckte aldrig jag att var speciellt kul och det blir inte roligare på Xbox. Varför har dom lagt ut nästan exakt samma spel på xbox som på PC och inte gjort en enda förbättring? FPS spel är bland det bästa jag vet och CS har ju precis alla förutsättningar för att bli ett bra spel, men här har man inte lyckats med någonting” Att spela CS med hand kontroll tycker jag verkar helt ologiskt och jag köper ju inte direkt tangent bord och mus till min xbox för det här spelet.

Betyg till spelet
Grafiken är allt för dålig för att stå sig mot dom riktigt tunga titlarna i FPS. fyrkantiga figurer springer omkring som yra höns på banor som är uppbyggda som gigantiska skokartonger. Det påminner nästan om “GoldenEye” på N64 fast det spelet var i alla fall kul. Ljudet har man ju tröttnat på för länge sedan! Musik är något den här serien har saknat en längre tid och det ända ljud som hörs är när ett automatgevär avfyras och eller en rök bomb exploderar, och så har vi ju dom klassiska (Terrorist winns” Bomb disarmed mm) det är ju så att man blir tokig. Att spela spelet är kul till en början men sen tröttnar man på att skjuta figurer som alltid faller ner som trasig bumeranger på marken när dom dör, och man kommer på att man faktiskt har bättre saker att göra en åh spela ett spel som inte håller måttet. Spelet håller så länge folk spelar och det är ju en hel del som spelar spelet (tro det eller ej!), Men vill man spela FPS som är kul så skulle jag kunna tipsa om Battlefield 2 eller Halo2, här har man tagit bort det bästa från CS och lagt dit det bästa! Dom här spelen kommer hålla i lång tid.

Totalbetyg: 3.8 Ljud: 2 Grafik: 4 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 5