Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Counter-Strike

Xbox
Counter-Strike
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    18 november 2003
  • Utvecklare
    Microsoft Game Studios, Valve Software
  • Antal ägare
    361
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 7.6

Speltest av Reaper

Inskickad av Reaper den 14/09 -05 13:39

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här spelet har ingen riktig handling. Ni som kört CS på pc vet precis vad jag skriver om. Men för er som Inte kört CS någon gång i erat liv så har ni verkligen missat något. Counter-Strike är ett spel som man kan köra mot botar (xboxet styr dom). Eller så kan du lana med dina kompisar. Det blir mycket roligare så. Iaf så går spelet ut på att man får välja om man vill vara Polis eller Terrorist. När man valt lag så får man köpa vapen och utrustning och sedan ska man försöka utplåna alla terrorister eller tvärtom. Om man är terrorist så har man en bomb som man ska planta på ett visst ställe. Och då ska poliserna "deffa" bomben så att den inte exploderar för om den gör det så vinner terroristerna. På vissa andra banor så är det polisen som ska rädda gisslorna som terroristerna vaktar! Som sagt så får man välja egna vapen och banor.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet är det bästa spelet som har gjorts. Efter Counter-strike sourse.... Grafiken är väll inte så speciellt högklassig. Men det här spelet kan man spela i årtionden! Det här spelet är det största online spelet som någonsin har spelats. Man kan ladda ner fler banor till counter-strike om du har xbox live.

Betyg till spelet
Grafiken får en sexa. Ganska hyfsad men inte något spel som får en 10. Spelkänslan får en sjua! Man får världens adrenalin kick av att köra cs. Ljudet får en åtta. Det är många fina ljud detaljer t.ex fotsteg och när man klättrar i stegar mm. Och det är olika ljud på alla vapen. Hållbarheten får en nia. Man kan som sagt aldrig tröttna på counter-strike!

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 8 Grafik: 6 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7