Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Counter-Strike

Xbox
Counter-Strike
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    18 november 2003
  • Utvecklare
    Microsoft Game Studios, Valve Software
  • Antal ägare
    361
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 7.6

Speltest av ToNy_HaWkEr

Inskickad av ToNy_HaWkEr den 21/06 -05 17:26

Handling / story / vad man gör i spelet
Counter-strike har väl de flesta spelat och som de flesta vet så finns det ingen direkt handling. Det finns två lag att välja mellan: Terrorister(T) och Counter terrorister(CT). Det finns två lägen man kan spela: Det ena går ut på att T ska placera ut en bomb och vakta den. Då ska CT desarmera den eller förhindra T från att placera ut bomben. Det andra går ut på att CT ska rädda gisslor och ta de till sin bas. Då ska T skjuta ner CT så de inte kan rädda gisslorna. Det finns olika svårighetsgrader och man kan få välja hur många man ska möta och ha i sitt eget lag.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker inte det är det bästa spelet till x-box men ändå inte det sämsta. Det håller ett tag och i början så vill man bara spela mer och mer och mer. Om du ska köpa CS så ska du isåfall köpa det till pc för annars så är det rätt så enformigt. Det kostar runt 299 kr till x-box just nu och till pc så kostar det runt 149 kr. Det är mer värt att köpa det till pc.

Betyg till spelet
GRAFIK: Grafiken är inte den bästa en man ser tydligt och man kan leva sig in i spelet mer eller mindre.

SPELKÄNSLA: Kontrollerna kan vara lite sega och svåra men man lär sig de till sist. Banorna är inte speciellt verkliga eller levande men de duger.

LJUD: Ljudet är inte något utöver de vanliga..... det är OKEJ!

HÅLLBARHET: Man kan spela detta spelet ett bra tag innan man tröttnar, men till slut så känns det som man har gjort allt som går att göra.

Totalbetyg: 5.8 Ljud: 4 Grafik: 6 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 6