Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Burnout 3: Takedown

Xbox
Burnout 3: Takedown
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    16 september 2004
  • Utvecklare
    Electronic Arts
  • Antal ägare
    387
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 30/01 -06 20:14

Handling / story / vad man gör i spelet
I Burnout 3: Takedown så kör man vanligt race, krockar andra bilar så man får poäng och kör tidsrace, alltså att man ska klara att köra i mål på en viss tid. Genom att få poäng och preja andra motståndare låser man upp nya bilar, racebilar och krockbilar. Man kan få "Signature takedown", vilket innebär att man gör en speciell takedown, som t.ex att preja in motståndarna i en husbil eller att preja ner dom i en sjö.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det var ett roligt spel med många bra varierande banor, till skillnad från Need For Speed: Underground 2 där alla banor ser nästan likadana ut. Det roligaste är att köra vägkapnings-tävling, där man ska preja så många motståndare som möjligt antingen tills tiden tar slut eller bilen går sönder.

Betyg till spelet
Grafiken är snygg. Alla banor är fint gjorda och samma sak kan man säga om bilarna. Spelkänslan är jättebra! Man känner verkligen hur snabbt det går när man kör förbi spårvagnar och bussar i 320 km i timmen! Ljudet är bra, men allt låtar låter nästan likadant. Det är roligare att ha med sitt eget soundtrack som man laddat ner på sin Xbox. Det här spelet håller länge, ända tills man har alla bilar och fått alla priser.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9